2021-05-10 00:55

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, anunță o premieră pentru România

 |  13:48
Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, anunță o premieră pentru România

Dan Cristian Popescu este primul politician din România sponsorizat de Facebook pentru postările despre COVID-19. Colosul Facebook a apreciat determinarea viceprimarului Sectorului 2 în lupta împotriva coronavirusului și a fake news-urilor care privesc această pandemie și îl consideră partener de încredere în lupta împotriva acestui virus.

„A fost o surpriză și pentru mine când am fost anunțat de echipa mea că Facebook mă consideră partener de încredere în lupta împotriva COVID-19. Ulterior, am fost invitat să iau parte la conferința internațională Facebook despre fake-news și amenințările asociate. Este o bucurie pentru mine, evident, dar aș fi continuat în aceeași linie chiar dacă această recunoaștere nu venea. Pentru mine cea mai importantă este siguranța locuitorilor Sectorului 2, chiar dacă vorbim de cea informatică sau sanitară”, a declarat Dan Cristian Popescu  

Prin acest parteneriat, Facebook plătește sponsorizările pe care utilizatorul le dorește, atât timp cât sunt respectate criteriile pentru care a fost ales. În acest caz este vorba despre informări privind prevenția pentru COVID-19.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE