2020-12-02 18:47

Dan Cristian Popescu anunță un FAKE-NEWS în ceea ce îl privește

 |  12:52
Dan Cristian Popescu anunță un FAKE-NEWS în ceea ce îl privește

Viceprimarul Sectorului 2 a demontat pe pagina sa de Facebook minciuna despre familia Pastramă și înscrierea sa în PNL. Știrea care a fost cap de afiș ieri anunța ca Brigitte Pastramă și soțul ei s-au alăturat echipei viceprimarului Dan Cristian Popescu și s-au înscris în PNL.

“În vremuri tulburi, manipulările prind repede și, atunci când sunt orchestrate cu grijă de oameni ce au învățat, probabil din familie, tehnici securiste, ajung să transforme un fake-news în bombă de presă.

Vreau să iau lucrurile pe rând pentru a înțelege cum o faptă bună este exploatată politic, meschin, pentru interese mărunte. Azi s-a viralizat o știre falsă: Brigitte Pastramă a intrat în PNL la propunerea mea.

În primul rând, poza de la care a pornit știrea este veche de aproape două luni, deci termenul de "știre" este greșit. În al doilea rând, Brigitte Pastramă și soțul ei nu sunt membrii PNL și nici nu și-au manifestat vreun moment intenția de a deveni membrii partidului respectiv. Practic, nici nu mai vorbim de fake-news, ci de o intoxicare ce consider că a fost făcută cu bună știință.

Brigitte Pastramă și soțul său mi s-au alăturat într-o campanie de donare prin care am oferit aproximativ 300 de pachete cu bunuri destinate copiilor cu vârste între 0-3 ani, ce provin din medii defavorizate. Acțiunea a avut loc, așa cum spuneam, acum două luni, a fost organizată de Fundația Dan Cristian Popescu și a fost prezentată și asumată chiar pe această pagină (…)”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-25Parerea ta...

UN CETATEAN
25 Iul 2020

Cred ca sponsorii ar trebui msi atent alesi. Faptul ca ati acceptat bani de la clanul Pastrama spune multe. Mai multa verticalitate si moralitate nu strica. Este drept ca banii nu au miros.
PODRUCA
26 Iul 2020

La urmatoarele alegeri e bine ca borfasii fatarniici sa stea acasa . Definitiv!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE