2022-05-25 15:26

Dan Barna UMILEȘTE PNL: ”A devenit un satelit al PSD după ce președintele Iohannis i-a predat cheile lui Ciolacu”

 |  21:40
Dan Barna UMILEȘTE PNL: ”A devenit un satelit al PSD după ce președintele Iohannis i-a predat cheile lui Ciolacu”

Fostul lider USR Dan Barna a declarat, joi, în emisiunea Talk News de la Profit TV, despre actuala configuraţie politică, că PNL a ajuns ”unul din sateliţii PSD, alături de AUR” şi că sunt foarte mulţi liberali care nu sunt fericiţi să să ducă să spună săru mana la PSD şi ar vrea să iasă din această căsătorie nefericită.

”În momentul de faţă, alternativele sunt clare, pe de o parte PSD, cu sateliţii PNL şi AUR şi pe de cealaltă parte, USR, acesta este spectrul politic”, a spus Dan Barna, el arătând că ”PNL a devenit un satelit, după ce preşedintele Iohannis a decis să predea cheile PNL lui Marcel Ciolacu, iar lucruruile sunt clare”.

”Avem un PSD care controlează managementul ţării şi unde PNL este un satelit. Atmosfera din coaliţie este multmai rea decât în perioada coaliţiei cu USR”, a mai arătat Barna, el precizând că PSD ar prefera ca la alegeri, în turul doi să intre AUR, un alt satelit al său. 

Despre PNL, Dan Barna a arătat că ştie din dialoguri directe ”că sunt foarte mulţi în PNL care nu sunt deloc fericiţi că se ducă să spună săru mâna la PSD”.”Au fost aşezaţi ca şi copii de mingi la echipa lui Marcel Ciolacu. O componentă importantă din PNL speră să iasă din această căsătorie nefericită”, a spus Barna, adăugând că are un dialog firesc, inclusiv cu Ludovic Orban, care şi el este în ceea ce se numeşte opoziţia din Parlament. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE