2024-04-25 19:32

Dan Barna, plin de LAUDE pentru Vlad Voiculescu: ”Nu e perfect, dar e un om grozav!”

 |  23:01
Dan Barna, plin de LAUDE pentru Vlad Voiculescu: ”Nu e perfect, dar e un om grozav!”

Vicepremierul USR-PLUS, Dan Barna continuă să îi ia apărarea ministrului Vlad Voiculescu pe care îl consideră un om grozav care a fost supus la multe atacuri mizerabile în ultima perioadă. Cât depre demitere, nici nu poate fi vorba.

”Nu e perfect, cum niciunul dintre noi nu suntem în această guvernare, să avem un ministru și să spunem: Domle, îl punem la icoană și îți faci cruce în fața lui. Dar este o echipă cu mult față de ce a avut România în ultimul timp și este o echipă care și-a asumat această reformă. Mă întrebați ce cred despre Vlad?Este un om care este sub o presiune extraordinară de 3 luni de zile, este un om grozav pentru că foarte puțini din acest Guvern ar fi rezistat la atacurile mizerabile care i se fac și la vânătoarea revoltătoare de care are parte” a declarat Dan Barna la TVR.

Vicepremierul a negat posibilitatea demiterii ministrului Sănătății, acesta fiind doar un act de lașitate:

”În momentul acesta cel mai simplu este să fugim. România este astăzi într-un război, un război cu pandemia. După ce o să depăşim această etapă (...) şi revenim la o societate normală putem vorbi şi de politică, şi de demisii, şi de alte lcururi. Astăzi suntem într-un răzoi. Cel mai laş într-un război este să-ţi pui palma la spinare şi să pleci acasă, să fugi. Ideea că oricine din acest Guvern, după trei luni, în care abia a început să facă lucruri, trebuie trimis acasă, nu pot să o susţin”, a adăugat Barna.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-13

In legatura cu acest articol...

Prefectul Capitalei NU a știut de ordinul care poate băga Bucureștiul în CARANTINĂ

Marcel Ciolacu îl FACE PRAF pe Vlad Voiculescu: ”Omul e un arogant și un incompetent”

PSD cere DEMISIA lui Vlad Voiculescu: ”Se agață cu ghearele de scaun”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE