2024-04-19 15:02

Dan Barna îl atenționează pe Florin Cîțu: ”Cazul Voiculescu nu mai e posibil să se REPETE”

 |  14:38
Dan Barna îl atenționează pe Florin Cîțu: ”Cazul Voiculescu nu mai e posibil să se REPETE”

În lumina zvonurilor legate de o posibilă remaniere în Guvernul Cîțu, liderul USR-PLUS, Dan Barna e convins că aceste demiteri se vor discuția în Coaliție pentru a nu mai apărea aceeași situație ca atunci când Vlad Voiculescu a părăsit Guvernul.

Copreședintele USR PLUS spune că este mulțumit de activitatea miniștrilor USR PLUS și că nu se pune problema unor remanieri, în contextul în care au apărut informații în presă despre o posibilă remaniere pregătită de premierul Florin Cîțu.

„Nu a existat niciun fel de discuție pe remanieri. Avem un protocol agreat, cazul Vlad Voiculescu nu mai e posibil să se repete. Nu a existat până acum o solicitare sau vreo discuție. Pentru miniștrii noștri chestiunea remanierii nu este de actualitate. Nu e rolul meu să fac aprecieri despre miniștrii celorlalte partide. Aceste discuții le avem în interiorul coaliției. (...) Acel acord prevede foarte clar că orice discuții despre remanierea altor miniștri se poate face doar în urma unei dezbateri și discuții în cadrul coaliției”, a declarat Dan Barna.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-28

In legatura cu acest articol...

Ludovic Orban e CONVINS: ”Niciun parlamentar PNL nu va vota moțiunea”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE