2024-04-20 10:01

Dan Barna, candidat la șefia USR-PLUS: ”Am muncit foarte mult”

 |  17:52
Dan Barna, candidat la șefia USR-PLUS: ”Am muncit foarte mult”

Co-preşedintele USR PLUS, Dan Barna, a declarat, vineri, că va candida la congresul formaţiunii din acest an pentru a rămâne la conducerea acesteia. Barna spune că în rândul USR PLUS este "o atmosferă foarte bună", urmând să aibă loc alegeri pentru liderii judeţeni. Anunțul acestuia apare în contextul în care fuziunea celor două partide a fost validată în instanță.

Întrebat de jurnalişti, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, dacă va candida pentru şefia USR PLUS, Dan Barna a răspuns că doreşte să ducă mai departe acest proiect. "Este un proiect la care am muncit foarte mult timp şi doresc să îl duc mai departe", a subliniat el, potrivit Agerpres.

Dan Barna a precizat că la finalul lunii iunie vor avea loc alegeri pentru liderii judeţeni USR PLUS din toată ţara "undeva la începutul lunii septembrie" va avea loc și Congresul Naţional pentru alegerea unei nou conduceri.

Liderul USR-PLUS este convins că partidul va avea o evoluţie pe termen lung pe scena politică din România.

"Atmosfera este una foarte bună. Faptul că în Vinerea Mare instanţa a decis şi validarea fuziunii USR PLUS, în momentul de faţă suntem un singur partid, în momentul de faţă toate eforturile merg într-o singură direcţie şi asta este o veste într-adevăr extraordinară. Am început deja să funcţionăm în Biroul Naţional USR PLUS, sunt cele două birouri naţionale reunite, practic această fuziune care a durat aproape de final, a ajuns la un rezultat şi sunt foarte încântat la nivel personal, că un proiect în care am crezut şi care nu a fost simplu, pentru că au fost de-a lungul timpului mulţi oameni care au încercat să bage beţe prin gard, am reuşit să avem acest efort finalizat. E al treilea partid din România. Suntem foarte optimişti despre evoluţia pe termen lung a organizaţiei, pentru că USR PLUS este în momentul de faţă exact partidul care are energia aceasta de modernizare şi de reformă. E o coaliţie, lucrurile nu sunt simple, dar sunt optimist şi sunt foarte mulţumit că fuziunea s-a finalizat", a mai spus Dan Barna.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE