2021-09-16 19:01

Dacian Cioloș, întrebare de 100 de puncte adresată Gabrielei Firea: Nu vreți să faceți un test poligraf cu întrebarea „Ați luat șpagă”?

 |  12:52
Dacian Cioloș, întrebare de 100 de puncte adresată Gabrielei Firea: Nu vreți să faceți un test poligraf cu întrebarea „Ați luat șpagă”?

Europarlamentarul Dacian Cioloș i-a răspuns primarului general al Capitalei Gabriela Firea care a declarat că ar participa la dezbateri cu contracandidații la alegeri dacă aceștia vor prezenta public teste „covid și antidrog la zi”.

„Înțeleg că doamna Firea și-a permis să-i ceară lui Nicușor Dan un test antidrog ca să accepte o dezbatere despre București. Doamnă Firea, nu vreți dumneavoastră să faceți un test poligraf cu întrebarea „ați luat șpagă?“ înainte de orice discuție despre viitorul Capitalei?”, a publicat europarlamentarul USR-PLUS pe Facebook.

”Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile dacă onor contracandidații mei prezintă public testele covid și antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate și luciditate, da?”, a scris Firea sâmbătă pe Facebook.

Imediat, în replică, candidatul Traian Băsescu a spus că „a alergat îndată la laboratoare” și și-a făcut analizele solicitate de ”impostoarea coruptă”, și că acestea sunt negative.

”În aceste condiţii eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat”, a scris Băsescu pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE