2021-01-24 19:42

Dacian Cioloș îl pune la punct pe Nicușor Dan: ”Niște ȘMECHERII politice. Treaba lui!”

 |  18:32
Dacian Cioloș îl pune la punct pe Nicușor Dan: ”Niște ȘMECHERII politice. Treaba lui!”

Liderul USR-PLUS, Dacian Cioloș, unul dintre cei care l-au susținut pe Nicușor Dan la alegerile locale, îl taxează dur pe actualul primar după anunțul acestuia că va sprijini PNL la scrutinul parlamentar de duminică.

"E alegerea lui, o respectăm, e treaba lui, el decide ce vrea să facă cu viitorul lui politic. Pe noi ne interesează ca bucureştenii să fie bine guvernaţi. Şi câtă vreme o să ţină cont de agenda oamenilor şi de programul cu care a câştigat alegerile - pentru care noi l-am susţinut - o să aibă sprijinul nostru. Şi în continuare eu sper să reuşească ca şi primar, pentru că asta e important pentru noi acum, să îşi pună în aplicare programul cu care a câştigat primăria, nu şmecheriile astea politice. E treaba lui. Despre cât contează pentru bucureşteni anunţul acesta pe care l-a făcut acum, cu câteva zile înainte de alegeri, asta o să aflăm pe 6 decembrie, când o să numărăm voturile. Dar suntem convinşi că bucureştenii o să aleagă Alianţa USR PLUS, aşa cum au făcut-o şi la locale, de altfel", a precizat Cioloş, pentru AGERPRES.

”Vor decide alegătorii, ei vor taxa cum vor crede de cuviinţă astfel de mişcări politice. Cum am spus, pe noi ne interesează - şi când l-am susţinut la Primărie şi acum când ne prezentăm programul de guvernare - pe noi ne interesează să se schimbe lucrurile în bine în România. Şmecheriile politice şi mişcările astea, când iei oameni de la un partid şi îi pui pe listă şi aşa mai departe, o să decidă alegătorii cum tratează ei decizii de genul acesta. Nicuşor Dan are în continuare susţinerea noastră dacă va pune în aplicare programul cu care a câştigat primăria, pentru care l-am susţinut şi noi. (...) La noi tensiunile pot să apară doar dacă nu se respectă ceea ce am convenit, şi anume un program cu care bucureştenii l-au votat. Acesta e important acum. Şi pe aceeaşi logică poţi să mergi în continuare şi pentru guvernare. Avem un program pe care îl prezentăm, oamenii o să voteze duminică. După care, important e să îl punem în aplicare, în funcţie de votul pe care îl primim, asta e important”.

Cel care a fondat Uniunea Salvați Bucureștiul, transformată ulterior în USR, Nicușor Dan întoarce spatele oficial foștilor colegi. Primarul Capitalei se așează în dreapta lui Ludovic Orban și anunță că va vota cu PNL la alegerile de duminică.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-02

In legatura cu acest articol...

Promisiunile lui Nicușor Dan pentru bucureșteni. Ce se va întâmpla cu căldura și apa caldă

Nicușor Dan, decizie politică SURPRINZĂTOARE înainte de alegerile parlamentare

Se redeschid piețele din România. Anunțul lui Klaus Iohannis
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE