2024-04-25 12:36

Dacian Cioloș face o primă propunere celor din PNL și UDMR

 |  21:48
Dacian Cioloș face o primă propunere celor din PNL și UDMR

Dacian Cioloș, propunerea de premier a lui Klaus Iohannis, a dezvăluit că USR ar putea renegocia portofoliile ministerelor cu PNL și UDMR.

„Nu cred ca aici va fi blocajul. Dacă noi (n.r. – USR) avem premierul, e normal să existe pretenții să rediscutăm anumite portofolii. 

Important este să ne punem de acord pe niște obiective politice, pe niște reforme, decizii care vor fi luate în perioada următoare. Pe cei care se uită pe factura de gaze sau la cei care mor în spitale nu sunt atât de interesați de cum împărțim portofoliile”, a declarat Dacian Cioloș, pentru B1 TV.

Dacian Cioloș speră că va reuși să „modereze” mai inspirat decât Florin Cîțu relațiile dintre USR și PNL, în vederea gestionării unui nou guvern.

„Trecutul recent a demonstrat că un guvern de coaliție poate să funcționeze când lucrează în echipă și premierul moderează relația dintre miniștri. Sigur, e interesant să faci calcule, cine/ce portofoliu are…  (…) Dar în momentul de față suntem în stadiul în care vrem sau nu să mergem politic mai departe”, a mai transmis Cioloș.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE