2024-04-19 22:05

Dacian Cioloș face APEL la români: ”Dacă aţi avut curajul să ieşiţi în stradă când se dădeau cu gaze, aveţi curaj să mergeţi la vot”

 |  17:11
Dacian Cioloș face APEL la români: ”Dacă aţi avut curajul să ieşiţi în stradă când se dădeau cu gaze, aveţi curaj să mergeţi la vot”

Co-preşedintele USR-PLUS Dacian Cioloş a făcut marţi la Adevărul Live un apel către români să iasă la vot. Acesta se adresează în special celor cărora le este frică să iasă la vot.

Întrebat ce scor estimează că va obţine Alianţa USR-PLUS la alegerile locale, Dacian Cioloş a precizat că e greu să facă o astfel de estimare şi că depinde de câţi oameni vor ieşi la vot. în acest sens acesta a făcut un apel către români. 

„E greu de estimat. Oamenii nu vor vota doar o siglă. Depinde de capacitatea de mobilizare. Multor oameni le va fi teamă să iasă la vot. Nu ştim cine va sta acasă şi cine va ieşi. Eu le spun oamenilor: dacă aţi avut curajul să ieşiţi în stradă când vă dădeau cu gaze, când eraţi ameninţaţi poltiic, aveţi curajul, puneţi-vă masca, mergeţi la vot că votul e esenţial. Dacă nu faceţi asta degeaba facem partide, degeaba unii au renunţat la joburi. Sper ca unii care vor să schimbăm de sinecuri vor ieşi la vot”, a declarat Dacian Cioloş marţi la Adevărul Live.  

Cât despre oţiunea ca acesta să primească o funcţie într-un viitor Guvern USR, Cioloş a explicat că este interesat doar de soluţii.  

„Nu, dacă este doar de dragul de a fi. Mă interesează să găsim soluţia cea mai bună ca programul de guvernare să funcţioneze. Dacă e nevoie de mine şi e nevoie să fiu prezent în Guvern vorbim. Sunt candidatl USRPLUS pentru funcţia de prim-ministru. Sunt la dispoziţia USRPLUS şi vom judeca împreunăc are e mdalitatea cea mai bună. Şi în PE avem o poziţie la care nu ne aşteptam. Sumele care se vehiculează pentru România se datorează şi modului în care a lucrat USRPLUS în Parlamentul European. Va trebui să judecăm cum folosim resursa umană din USR-PLUS”, a mai relatat copreşedintele USR-PLUS.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-09

In legatura cu acest articol...

Anunț sumbru din Spania. Suporterii vor reveni pe stadioane cand vor avea acces la un VACCIN anti-Covid

RAPORT al Ministerului Educației: Aproape jumătate dintre elevii din anii terminali au făcut MEDITAȚII

Coronavirusul a pătruns și în TURUL FRANȚEI. Directorul competiției, depistat POZITIV

O nouă metodă de PLATĂ a taxei de PAȘAPORT

OFICIAL. Dinamo a obținut împrumutul unui fotbalist trecut pe la Barcelona




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE