2020-11-24 14:45

Dacian Cioloș, ATAC fără precedent: ”Virusul nu are culoare politică. INCOMPETENȚA are!”

 |  16:52
Dacian Cioloș, ATAC fără precedent: ”Virusul nu are culoare politică. INCOMPETENȚA are!”

Europarlamentarul Dacian Cioloș a lansat un nou atac la PNL și PSD, notând într-un mesaj pe Facebook că deși virusul nu are culoare politică, "incompetența are culoare politică și este marcă înregistrată a celor două partide care fac jocurile în parlament și în guvern". El spune că în actuala situație de criză "Parlamentul și Guvernul României se joacă de-a politica".

"Sunt perfect de acord cu președintele Iohannis că virusul nu are culoare politică. Dar haideți să spunem adevărul: incompetența are culoare politică și este marcă înregistrată a celor două partide care fac jocurile în parlament și în guvern în clipa de față.

Știam că vine valul doi, știam că avem probleme de testare, știam că lucrurile pot scăpa de sub control. Iată că astăzi avem și cifre pentru a confirma temerile noastre. Vinovații sunt cei care de 30 de ani alternează la putere și nu au pregătit aparatul administrativ și societatea pentru momentele de criză.

În ritmul acesta, cu voturi suficiente pentru a guverna încă 30 de ani, România va fi la fel. Nu se va schimba nimic în bine. Responsabilitățile trebuie asumate fără nicio ezitare. Într-o situație de criză internațională, în care o planetă întreagă își numără morții și încearcă să găsească soluții medicale, Parlamentul și Guvernul României se joacă de-a politica, spre rușinea lor și drama cetățenilor", a notat liderul PLUS, Dacian Cioloș, joi, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a făcut, joi, un apel la politicieni, în ziua în care au fost anunțate 555 de noi cazuri de COVID-19. Acesta a spus că "este nevoie ca împreună, uniți, autorități, politicieni, jurnaliști, societate civilă, dincolo de viziunile care ne despart, să transmitem cetățenilor un mesaj unitar".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-09

In legatura cu acest articol...

Președintele Iohannis, un nou APEL către români și autorități: ”Virusul nu dispare de la sine prin simpla negare a lui”

Coronavirus: Un nou record de îmbolnăviri: 614 cazuri noi. Câte teste s-au făcut
Parerea ta...

MARș!
09 Iul 2020

Nepotul diavolului de Aztaloș !
CATINCA
09 Iul 2020

Dacian ciolos are perfecta dreptate
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE