2024-04-20 10:11

Cum justifică premierul Cîțu demiterea ministrului Nazare: ”În primul rând am făcut ce am promis”

 |  23:45
Cum justifică premierul Cîțu demiterea ministrului Nazare: ”În primul rând am făcut ce am promis”

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre remanierea lui Alexandru Nazare, pe care l-a demis joi din funcția de ministru al Finanțelor, și susține că era „normal” să înceapă evaluarea cabinetului cu ministerul unde ministrul fusese propus de el. De altfel, actualul prim-ministru deținuse portofoliul în guvernul Orban.

„În primul rând am făcut ce am promis. Am spus că voi face o analiză a tuturor ministerelor şi era normal să încep cu analiza ministerului unde eu am propus ministrul şi dacă nu ai curajul să îţi faci propria analiză atunci nu mai începi cu această analiză. Am făcut o analiză a acestui portofoliu, decizia am luat-o marţi. I-am spus domnului ministru (n.r. – Alexandru Nazare) să îşi dea demisia, am anunţat liderii coaliţiei. Aseară m-a anunţat că nu îşi dă demisia şi am mers mai departe cu planul de revocare”, a declarat premierul, joi, la Craiova, potrivit Agerpres.

Florin Cîțu spune că este important ca proiectele „să continue într-un ritm alert”.

„Pentru că este nevoie de ele pentru România. Contează cel mai mult ca echipa guvernamentală să performeze, nu este vorba despre numele unui ministru x sau y, ci despre toată echipa, iar responsabilitatea mea este ca toată echipa să performeze. Iar atunci când văd că avem undeva dificultăţi în a performa nu voi da înapoi pentru a lua decizia cea mai bună pentru români”, a declarat Florin Cîțu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-08

In legatura cu acest articol...

BĂTĂLIE ÎN PNL. Cîțu: “Sunt un om care vorbește puțin și face mult”/Orban: “Aveți încredere în mine, știu ce trebuie făcut în PNL”

Deputat USR-PLUS cere retragerea sprijinului pentru Florin Cîțu: ”I s-a umflat capul la putere”

Rareș Bogdan îl contrazice pe Ludovic Orban: Știa că urmează remanierea lui Nazare

Ludovic Orban iese la ATAC împotriva premierului: ”Nu a avut nici acordul meu, nici al PNL”

Dezvăluirile lui Alexandru Nazare. Care e motivul real al DEMITERII sale




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE