2020-12-02 11:10

Cum IRONIZEAZĂ Cristian Tudor Popescu unirea partidelor de stânga

 |  21:37
Cum IRONIZEAZĂ Cristian Tudor Popescu unirea partidelor de stânga

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a mărturisit că i se pare amuzant anunțul de unificare „a stângii” și că retorica anti-guvernamentală și anti-PNL a PSD din campania electorală a adus, de fapt, voturi pentru USR.

”Oamenii, așa cum v-am spus, și ăsta mi se pare lucrul cel mai important, se eliberează de frică. Care a fost cuvântul pe care l-a folosit Ciolacu, de multe ori, și PSD, în retorica anti-guvernamentală? Haos. Dacă nu ne votați pe noi, e haos. Noi, care suntem urmașii partidului ăluia, unde nu mai mișca nici vrabia pe creangă. O fi haos, dar nu mai vrem să stăm încremeniți în sloiul ăsta de gheață, plin cu mumii, pe care ni l-a lăsat Ceaușescu.

Și cred că mai e un lucru important de spus aici. În disperare de cauză, PSD acum, pe lângă faptul că anunță unificarea stângii, care e amuzantă, e vorba de ologul, chiorul și ciungul care se unesc, de la 1 virgulă ceva procente, cât au PRO România și Alde, nu au nicio șansă să mai intre în Parlament, dar se unesc, acum îi roade grija de faptul că a pierdut PNL voturi în favoarea USR, ca și cum ar fi treaba lor.

Dar ei văd în asta o șansă, o slăbiciune, n-or reuși să se-nțeleagă și poate mai au și ei o șansă. N-au înțeles nimic, în continuare. PSD a pierdut, pentru că PSD a avut acum o ocazie de retorică anti-PNL, anti-guvernamentală formidabilă dată de pandemie și au utilizat-o la maximum, pentru a-i demoniza pe guvernanți, „dictatorii”, „botniță”, având niște aliați foarte puternici, adică Avocatul Poporului și Curtea Constituțională.

Au tras cu toate bombele populiste împinse până la demență iresponsabilă, 40% la pensionari, dublăm alocațiile, le dăm și la profesori, nu se știe de unde, dar le dăm. Sub aceste rafale, care au avut efect, au pierdut voturi, într-adevăr, PNL și guvernul. Dar voturile nu s-au dus la PSD. Oamenii au spus, „da, bun, ăia nu-s, dar ne ducem la USR și chiar la PMP”. Nu s-au dus nici la PSD, nici la ALDE și nici la PRO România” a comentat gazetarul Cristian Tudor Popescu la Protv.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-28

In legatura cu acest articol...

Marcel Ciolacu, OPTIMIST privind următoarele alegeri. Ce îi transmite președintelui Iohannis

Ce PLANURI are Nicușor Dan pentru bucureșteni. Primele măsuri în Capitală

Mesajul lui Klaus Iohannis după alegerile locale. Pe cine a avertizat președintele
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE