2024-04-24 01:53

Cum a reacționat premierul Ciucă după anunțul lui Putin

 |  12:45
Cum a reacționat premierul Ciucă după anunțul lui Putin

Premierul Nicolae Ciucă a reacționat după anunţul preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, privind mobilizarea rezerviştilor. Șeful Executivului speră că “situaţia în zona de conflict să nu escaladeze”.

”Azi e Ziua Internaţională a Păcii şi în loc să o celebrăm cum se cuvine, din păcate în această dimineaţă am luat act de declaraţiile preşedintelui Putin, am luat act cu îngrijorare referitoare la mobilizarea parţială a armatei Federaţiei Ruse şi la desfăşurarea aşa-zidelor referendumuri. Ne menţinem atitudinea echilibrată şi vom continua să analizăm cu calm evoluţia situaţiei împreună cu aliaţii noştri din NATO şi partenerii din UE. Îmi exprim totodată speranţa ca situaţia în zona de conflict să nu escaladeze”, a spus premierul în şedinţa de Guvern.

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat miercuri mobilizarea parţială în Rusia. El avertizează că Rusia va folosi toate mijloacele pe care le are la îndemână, adăugând că aceia care încearcă să utilizeze şantajul nuclear împotriva Rusiei vor descoperi că lucrurile se pot întoarce împotriva lor. „Nu e glumă”, a amenințat șeful de la Kremlin.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-21

In legatura cu acest articol...

Încep protestele în Rusia după mobilizarea anunțată de Putin: Pentru ce vor muri cei aruncați în mașina de tocat carne a războiului?

Câți ruși vor fi implicați în război în urma mobilizării parțiale?

PUTIN ordonă mobilizare parțială în Rusia: „Scopul nostru este să eliberăm Donbasul!”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE