2024-04-20 02:49

Cristian Tudor Popescu, acuzat că a ajutat-o pe Gabriela Firea: „Mai bine tăceam?”

 |  11:38
Cristian Tudor Popescu, acuzat că a ajutat-o pe Gabriela Firea: „Mai bine tăceam?”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris un material de opinie și l-a criticat pe Nicușor Dan pentru intervenția sa în afacerea imobiliară a lui ”Câine”. Pentru asta, CTP a fost acuzat că-i face jocurile Gabrielei Firea, însă gazetarul arată faptul că doar un propagandist tace din dorința de nu-și afecta favoritul politic.

”Cei care sunt de partea candidatului Nicușor Dan (cel puțin pe net, nu știu dacă se vor și duce până la secția de votare) mă acuză, pe diverse tonuri, că l-am criticat pentru cazul conacului cu cârciumă construit de bișnițmanul

Câine pe spațiul verde al copiilor. Că dl Dan n-a comis nicio ilegalitate, că poate, moralmente vorbind, oi avea eu dreptate, dar nu văd că în felul ăsta o ajut să câștige pe contracandidata Firea? Că o să mă apese conștiința dacă asta chiar se întâmplă. Că nu mai bine, mult mai bine, tăceam?

Nu, stimați concetățeni. Așa face un propagandist sau un politician: bate toaca la ce-l avantajează și face urechea toacă la ce nu-i convine. Nu un gazetar.

Nu sunt destui propagandăi pe ecranele televizoarelor, destui politicani care se fac că nu văd uscăturile din cauza pădurii? Vreți să mă transform și eu în unul dintre ei? Acelora care ați apucat regimul ceaușist, nu v-a ajuns presa propagandită până la vomă, vreme de decenii?”, scrie Cristian Tudor Popescu, într-un editorial publicat în Republica.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE