2022-05-24 05:47

Cristian Popescu Piedone, în ziua aflării sentinței în dosarul Colectiv: Cel mai rău îmi pare că n-am fost atât de ordinar și de jigodie

 |  14:18
Cristian Popescu Piedone, în ziua aflării sentinței în dosarul Colectiv: Cel mai rău îmi pare că n-am fost atât de ordinar și de jigodie

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, susține că singurul său regret, înainte de a afla sentința în Dosarul ”Colectiv” este că nu a fost atât de ”ordinar și de jigodie”. Piedone a explicat că va aștepta sentința alături de familie, iar dacă va fi condamnat, atunci atribuțiile vor fi preluate de viceprimarul Sectorului 5.

„Cel mai rău îmi pare că n-am fost atât de ordinar și de jigodie. Raportați la cei care sunt acum în viața publică.

Eu voi aștepta această sentință alături de familie. Prietenii sunt doar virtuali (...) Eu n-am prieteni, am doar cunoștințe.

Eu am obligativitatea morală de a lăsa continuitate la Primăria Sectorului 4, am delegat atribuțiile pentru că sunt responsabilități, trebuie continuitate. A fost zi de salarii, iar dacă nu delegam oamenii nu își primeau salariile. Nu am fugit de responsabilitate, este doar o chestiune de responsabilitate.

Dacă se va întâmpla...viceprimarul unu va prelua atribuțiile până la momentul în care va fi declarat mandatul nul și vor fi organizate alegeri”, a spus Cristian Popescu Piedone.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE