2024-04-18 11:42

Cristian Ghinea îi răspunde lui Rareș Bogdan: USR conduce bine ministerele

 |  18:00
Cristian Ghinea îi răspunde lui Rareș Bogdan: USR conduce bine ministerele

Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a reacționat rapid la atacul lansat de Rareș Bogdan, care a declarat, la alegerile PNL Bihor, ca dacă PNL avea portofoliul Proiectelor europene, PNRR era deja aprobat.

"Sunt siderat de inocența mimată a lui Rareș Bogdan. Marcel Boloș a făcut un PNRR care nu ar fi fost luat niciodată în serios de CE: cu 9% verde și 4% digital (față de 37% și 20% cât prevede regulamentul). În general vorbind, te poți pretinde profesionist dacă citești regulamentele pe care trebuie să le aplici.

Faptul că sunt elegant cu partenerii de coaliție și mă abțin să comentez ce am preluat, văd că nu e nici înțeles, nici apreciat.

Și încă ceva: campania interna din PNL e una, dar ideea asta că PNL ne-a făcut vreo favoare lăsând niște ministere la USR PLUS e o fudulie profund jignitoare.

Domnule Rareș Bogdan: USR PLUS conduce ministere importante pentru că avem voturi reale în spate. Și o facem bine.

Să te tot plângi pe subiect e ca în bancul cu impotentul care spune că măcar atârnă frumos.

Mă opresc aici. Am muncit cu toți colegii din guvern, inclusiv din PNL, cu prim- ministrul, enorm în aceste luni. Avem un PNRR echilibrat între prioritățile tuturor partenerilor, acceptat de Comisie. Mai e puțin. Avem de condus o țară.

Cer responsabilitate în declarații - sunt multe voci care vor să nu reușim, dar adulții din cameră reușesc să livreze", scrie Ghinea pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE