2021-08-01 11:05

Crin Antonescu: Nouă nu ne e frică de opoziţie

 |  08:03
Crin Antonescu: Nouă nu ne e frică de opoziţie

Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că liberalii nu se tem de opoziţie, însă nu şi-o doresc, ci vor să fie la putere, pentru că au o responsabilitate dată de votul românilor.

“PNL nu vrea să fie cu orice preţ la guvernare. (...) Niciodată nu am dorit să fim la guvernare altfel decât printr-un vot exprimat de cetăţeni, într-o formulă agreată de cetăţeni. Nouă nu ne e frică de opoziţie. (...) Totul se poate, mai ales în 2014, dar dacă nu ne e frică, asta nu înseamnă că ne dorim să fim în opoziţie. Ne dorim să fim la putere, avem responsabilitatea puterii, am cerut şi am primit votul a peste cinci milioane de oameni într-o formulă de putere completă: Parlament, Guvern, preşedinţie pe 2014”, a afirmat Antonescu la Digi 24, potrivit Agerpres.

Acesta a admis că relaţiile din interiorul USL sunt “destul de tensionate”, arătând că problemele ţin de raportarea la mesajul original.

“Destul de tensionată (relaţia din USL) pentru că avem cu toţii probleme în a ne raporta la spiritul şi la mesajul original, avem probleme cu grupuri din PSD, asta e evaluarea mea, care tind să confunde USL cu PSD şi 2014 cu 2004”, a explicat liderul liberalilor.

Întrebat cum este relaţia cu preşedintele PSD, Victor Ponta, Antonescu a spus că aceasta “nu mai este atât de bună”.

Totodată, el a subliniat că PNL nu va fi acela care va lua iniţiativa privind ruperea USL.

“Noi vom părăsi ultimii acest guvern şi USL pentru că întotdeauna când am făcut o alianţă am respectat-o. Nu vom lua niciodată iniţiativa de a rupe acest guvern, nu vom încerca niciodată din punct de vedere tactic să ne derobăm de responsabilitatea guvernării”, a afirmat Crin Antonescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE