2021-06-25 06:10

UPDATE. Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, la Palatul Parlamentului. Turcan: "Am schimbat radical soarta României"

 |  12:16
UPDATE. Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, la Palatul Parlamentului. Turcan: "Am schimbat radical soarta României"

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, la Palatul Parlamentului, 1.250 de delegaţi fiind prezenţi la şedinţă. Pe ordinea de zi figurează pregătirea campaniei pentru alegerile locale, prezentarea raportului de activitate al Guvernului, bilanţul politic al conducerii liberalilor şi bilanţul grupurilor parlamentare.

UPDATE 13.54. “Sper ca în campanie, unii să nu fim pe hol şi alţii la muncă în teren. Să ştiţi că visez frumos şi ţin minte visele. Visele nu sunt doar despre mine. Au fost despre PNL şi mai ales sunt despre România, ţara pe care o iubim, despre fiecare român căruia vrem să-i dăm o şansă de a se realiza în ţara lui. NU mă mulţumesc să trăiesc în lumea visului ş mă ncăpăţânez – atât cât pot eu şi echipa mea – să ducem România în direcţia bună. Din păcate pentru noi, cercetătorii ajung cu adevărat să facă performanţă atunci când de multe ori decid să plece din ţară pentru că nu poţi la nesfârşit să consideri cercetarea Cenuşăreasa şi nu poţi la nesfârşit să finanţezi salarii şi instituţii şi nun proiecte de cercetare. (...) Românii care au plecat de multe prin ne fac cinste şi nu sun lăsaţi să plece, li se fac oferte în companiile în care au făcut carieră, au plecat pentru că România e ţinută captivă de tot felul de baroni şi baroneţi roşii care îşi imaginează că instituţiile au fost inventate ca să le producă lor beneficii şi nu prentru cetăţeni”, a spus premierul Ludovic Orban.

UPDATE 12.41. ”Ce moment frumos. Cât am aşteptat această clipă să pot să mă adresez dvs, dar şi preşedintelui Ludovic Orban, prim ministrul României. Am schimbat radical soarta României. Am înlăurat Guvernul PSD şi am învestit Guvernul Orban într-un Parlament dominat de PSD. Am câştigat alegerile prezidenţiale. Am deschis porţile către un alt fel de politică în România. Vă mulţumesc şi felicitări”, a spus vicepremierul Raluca Turcan.

Şedinţa este condusă de secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, care prezintă raportul de activitate al Biroului Executiv al PNL. ”. Suntem obligaţi să avem un an la fel de bun, cu victorii la alegerile locale şi parlamentare”, a spus Sighiartău. 

”Trebuie să continuăm lupta cu duşmanul cel mare. PSD-ul nu trebuie doar înfrânt, PSD-ul trebuie făcut praf. Cu moţiunea de cenzură m-am lămurit: scrisă pe genunchi de Vasile, vechiul portar de la sediul PSD, om de treabă, a învăţat şi el săracul ce a putut de la liderii PSD şi a scris o moţiune aşa cum a învăţat el. Cât e de serioasă, v-aţi dat seama ascultându-l pe liderul de grup de la PSD care a uitat cum se numeşte moţiunea”, a declarat şi liderul deputaţilor liberali, Florin Roman.

În cadrul reuniunii vor susţine discursuri Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan,  liderul grupului europarlamentarilor români din PPE, Rareş Bogdan, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, preşedintele Ligii Aleşilor Locali ai PNL, Gheorghe Flutur, şi vicepreşedintele PNL Virgil Guran.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-02Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
02 Feb 2020

toate partidele care candideaza la anticipate sa se pronunte daca au vreo legatura cu mafia lui soros.Sau daca nu sa infiintam partidul "FARA MAFIOTI SI MARIONETE" in care sa se inscrie tot poporul roman
ROMANIA
02 Feb 2020

in primul rand nu va mai plangeti atat ca deveniti ridicoli.aveti destule probleme la transporturi cu un min de nota 2 acaparat de mafia cnair si a constructorilor.la finante iar un plangacios.nu ati rezolvat cu jandarmeria.iohannis sa promulge legea cu pensiile speciale pentru ca ccr nu poate sa se pronunte .,,nu te poti judeca pe tine insuti,, ce faceti cu ccr care s-a transformat intr-o organizatie criminala pe fata .este total compromisa.credibilitate zero.stati la mana a 9 interlopi?cei care sustin pensii speciale sa le dea din buzunarul lor.aveti probleme in teritoriu cu oamenii mana in mana cu psd si aceeasi mafie care fura de la stat de 30 de ani.daca nu intelegeti sa faceti ce vor romanii si nu ce vor "speciali"si imbuibatii din banii romanilor veti avea mari surprize.romanii vor fapte nu vorbe si nu inteleg de ce nu faceti ce trebuie facut avand sustinerea lor.va este frica sau aburiti lumea?
CIUMA ROSIE
02 Feb 2020

ce inseamna FMM soros? este noul partid Fara Mafioti si Marionetele lui soros
ANTIMAFIA
02 Feb 2020

pnl ar putea specula si fatul ca usr a luat-o razna.declaratii ale unor oameni nebuni gen parazitul de caramitru si a lui barna un sustinator parsiv al pensiilor speciale vor arunca acest partidulet in neant.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE