2024-07-21 19:46

Condamnat la închisoare cu executare, Ionel Arsene a fost DEMIS de la șefia CJ Neamț

 |  18:04
Condamnat la închisoare cu executare, Ionel Arsene a fost DEMIS de la șefia CJ Neamț

Prefectul Vasile-Adrian Niţă a semnat joi ordinul de încetarea a mandatul lui Ionel Arsene de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, acesta fiind ales din partea PSD. Șefia CJ Neamţ urmează să fie asigurată, în urma votului consilierilor, de unul dintre cei doi vicepreşedinţi, respectiv Ion Asaftei (ALDE) sau Dragoş Chitic (PMP).

"Urmare a faptului că au fost îndeplinite toate condiţiile procedurale prealabile prevăzute de OUG.57/2019 privind Codul administrativ, în sensul că secretarul general al judeţului Neamţ a înaintat astăzi instituţiei noastre referatul constatator nr. 7927 din 16.03.2023, alături de toate înscrisurile din care rezultă motivul legal al propunerii, a fost emis Ordinul prefectului nr.96 din 16.03.2023 privind încetarea mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ al domnului Ionel Arsene", a declarat prefectul Vasile-Adrian Niţă.

Ionel Arsene a fost condamnat definitiv, vinerea trecută, de Curtea de Apel Braşov, la 6 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă. Arsene este de negăsit până în momentul de față, fapt pentru care a fost emis mandat internaţional de arestare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE