2024-04-20 06:29

Codrin Ştefănescu: "Şi cucoana asta de la Educaţie este tot un personaj SINISTRU. Soră cu sinistra de la Muncă"

 |  15:06
Codrin Ştefănescu: "Şi cucoana asta de la Educaţie este tot un personaj SINISTRU. Soră cu sinistra de la Muncă"

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a afirmat că Monica Anisie „cucoana asta de la Educaţie este tot un personaj sinistru şi soră cu sinistra de la Muncă”.

„Şi cucoana asta de la Educaţie este tot un personaj sinistru! Soră cu sinistra de la Muncă! Cum naiba să ieşi în conferinţă de presă, cu o zi înaintea începerii şcolii, şi sā nu spui nimic? Dar nimic, nimic! E duminică şi ea încă analizează, evaluează şi formează comitete şi comisii. Şi pārintii ce fac mâine? Copiii ce fac?? Odioşi incompetenţi ce sunteţi cu tot guvernul vostru horror!”, a scris Codrin Ştefănescu duminică pe Facebook. 

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu a anunţat că partidul din care face parte solicită premierul Ludovic Orban demiterea ministrului Educaţiei Monica Anisie, pentru că nu a gestionat bine măsurile pentru începerea anului şcolar şi pentru că însăşi ea a recunoscut cu sinceritate că „nu mai înţelege nimic din ce se întâmplă în jurul ei”.

Ministrul Educaţiei Monica Anisie a declarat că au apărut cazuri de COVID-19 la Şcoala Centrală şi la o grădiniţă, Zâna Florilor, care au solicitat instituirea scenariului roşu, urmând o decizie a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, care se reuneşte duminică.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE