2022-01-23 01:50

Codrin Ștefănescu, mesaj pentru PSD după atacul Vioricăi Dăncilă: "Ați înghețat de frică!"

 |  22:50
Codrin Ștefănescu, mesaj pentru PSD după atacul Vioricăi Dăncilă: "Ați înghețat de frică!"

Viorica Dăncilă a scris o carte despre perioada în care a fost premier, iar apoi și președinte al PSD, în care a făcut o serie de acuzații și dezvăluiri! Dăncila i-a acuzat pe Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Alfred Simonis că au trădat partidul la moțiunea de cenzură din octombrie 2019.

”Viorica Dancila a acuzat actuala conducere PSD de trādare. Am așteptat pânā acum sā vād vreo reacție din partid. Niciuna! Parcā toți ați înghețat de fricā, dragi colegi! Parcā v-a dispārut și ultima fărâmā de curaj, ultima picāturā de loialitate! Toți știți cā lucrurile sunt mai grave decât acuzațiile Vioricāi! Se vede blatul, se vād tresele unora prin cāmașā, se vede penibilul in care a ajuns PSD!

Nici o reacție la toate nenorocirile pe care le fac reziștii, nici un pic de solidaritate cu cei din stradā, nici un strigāt de protest mācar! Partidul a fost vândut cu totul și toatā lumea știe asta!

Au vândut-o pe Dancilā și guvernarea PSD aceiași care l-au vândut și pe Liviu Dragnea! Personaje toxice lipsite de carismā și mesaj public, specializați insā in gudureli pe lângā liderii momentului. Pe care i-au trādat fārā nici un pic de milā! Ca sā ajungā șefii voștri și groparii ideilor de patriotism și românism! Adicā ceea ce au cerut oamenii care ne-au votat! Fiți demni și vorbiți public despre toate astea, dragi colegi! Fiți bārbați, nu speriați de bau-bau-ul din pādure!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE