2024-04-19 16:36

Clotilde Armand, trei săptămâni de CONCEDIU în plină stare de alertă. MESAJUL PNL

 |  15:57
Clotilde Armand, trei săptămâni de CONCEDIU în plină stare de alertă. MESAJUL PNL

Consilierii PNL Sector 1 critică decizia primarului Clotilde Armand de a pleca în concediu trei săptămâni în timp ce sectorul pe care îl administrează se află în stare de alertă.

Membrii PNL atrag atenția că primarul a lăsat nerezolvate probleme precum bursele neplătite sau criza gunoaielor, înainte de a pleca în vacanță.

„Cu şcolile complet nepregătite, bursele neplătite şi o criză a gunoaielor departe de a se fi încheiat, primarul Clotilde Armand a plecat în concediu trei săptămâni. În plină stare de alertă.

De partea cealaltă, grupul PSD ar trebui să se abţină de la astfel de iniţiative, după ce ani de zile a girat abuzurile şi incompetenţa administraţiei primarului invizibil. A veni acum pe un cal alb, chipurile, cu aşa-zise comisii şi soluţii la probleme care trenează de ani de zile este doar o dovadă de ipocrizie.

De aceea, grupul consilierilor liberali de la sectorul 1 refuză să gireze simulacrul de azi, solicitând includerea tuturor proiectelor pe ordinea de zi a următoarei şedinţe ordinare. În schimb, solicităm o şedinţă de îndată pentru a găsi soluţii la problemele cu adevărat grave şi urgente – cea mai importantă dintre acestea este situaţia disperată a şcolilor din sectorul 1”, au transmis consilierii PNL.

Școlile din Sectorul 1 nu au fost reparate sau reabilitate, iar elevii nu și-au primit bursele, spunele președintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

„Este strigătoare la cer indiferența pe care administrația actuală o arată față de educația copiilor noștri. De la lipsa lucrărilor de reparație și modernizare în școli până la neplata burselor, pur și simplu asistăm la noi recorduri ale indolenței și incompetenței administrative. Primarul Armand se laudă pe rețelele sociale cu băncuțe și podețe reparate, iar școlile stau să cadă pe copiii care vor veni în bănci din 13 septembrie. Și, să fie peisajul complet, consilierii PSD se dau în spectacol cu o ședință de îndată convocată pentru niște comisii care pot fi incluse oricând într-o ședință de CL viitoare, nefiind nimic urgent. Evident că PSD-iștii au memoria scurtă, uitând că multe dintre aceste probleme au trenat de pe vremea fostei administrații de tristă amintire. Cam așa arată, în câteva cuvinte, administrația de la Sectorul 1.

Am atras atenția de mai multe ori, în ultimele luni, că primăria este într-un blocaj administrativ fără precedent. Am fost acuzați și jigniți în moduri pe care nu ni le puteam imagina. Aici suntem astăzi: primarul ignoră cu bună știință probleme urgente și refuză să pună în execuție hotărâri de Consiliu Local - cum este cazul acordării burselor de merit și sociale. Noroc ca avem zeci de procese deschise în instanță, măcar pe o direcție să se dea senzația că se muncește…”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE