2024-04-25 15:17

Clotilde Armand reclamă: Am primit amenințări și mi-au tăiat anvelopele mașinii

 |  09:00
Clotilde Armand reclamă: Am primit amenințări și mi-au tăiat anvelopele mașinii

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că „un întreg aparat de linșaj s-a activat” împotriva sa în scandalul cu Romprest, „încercând să devieze atenția de la situația ilegală făcută de compania de salubrizare”. Ea menționează televiziunile „fugarului Ghiță și turnătorului”, care „incită la ură de dimineața până seara”, una dintre ele punând la cale și „un scenariu mizerabil: ”vedetele” postului respectiv au aruncat gunoiul pe treptele primăriei”.

Mai mult, Clotilde Armand susține că a fost filată în fața casei sale, s-a trezit cu anvelopele mașinii dezumflate și a primit mesaje de amenințare, fapte pentru care a depus plângeri. „Sunt diverse tehnici de intimidare pe care actuala mafie le pune în practică cu speranța că voi ceda”, a afirmat edilul Sectorului 1 al Capitalei.

Ea mai spune că zilele acestea a primit „destule mesaje”. „E plin de oameni politici și de ”experți” care mi-au spus că trebuie să o las mai moale și să încetez. Să accept că sunt înfrântă și să accept șantajul”, afirmă Armand preluată de hotnews.

Romprest a anunţat sâmbătă seară că reia activitatea de ridicare a gunoiului din Sectorul 1 al Capitalei, după ce trei firme au pus la dispoziţie staţiile lor de sortare. În replică, primarul Clotilde Armand a apreciat că, prin acest anunț, Romprest „și a recunoscut vina pentru șantajul creat în aceste zile în care nu a ridicat gunoiul”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE