2024-04-19 23:55

Clotilde Armand, ironică la adresa lui Nicușor Dan: Ar fi fost și mai frumos să participați vineri

 |  17:04
Clotilde Armand, ironică la adresa lui Nicușor Dan: Ar fi fost și mai frumos să participați vineri

Nicuşor Dan şi Clotilde Armand au ajuns să-şi dea la gioale pe Facebook. După ce primarul general al Capitalei a anunţat o măsură pentru salvarea adăpostului de câini de la Odăi, victimă în conflictul dintre primarul Sectorului 1 şi Romprest, Clotilde Armand îi dă o replică sarcastică lui Nicuşor Dan, chiar într-un comentariu pe Facebook.

"Ne bucurăm pentru colaborare. Ar fi fost și mai frumos să participați vineri la Primăria Sectorului 1 unde s-a propus exact ceea ce ați scris aici. Poate răspundeți în viitor acestor solicitări. Numai bine", a comentat Clotilde Armand la postarea lui Nicuşor Dan.

Primarul Nicușor Dan a anunțat că ar putea prelua, prin serviciul Primăriei București, adăpostul de câini Odăi, administrat de Primăria Sectorului I. Totuși, activitatea nu poate fi susținută mai mult de două luni, avertizează primarul Dan.

„În contextul problemelor care au apărut între compania Romprest Service și Primăria Sectorului 1 și pentru a nu risca să rămână fără îngrijire câinii de la adăpostul Odăi, am solicitat ca ASPA (din subordinea Primăriei Capitalei) să asigure serviciul, astfel încât animalele fără stăpân să fie protejate. Am primit mai multe semnale și din partea unor ONG-uri pentru a colabora, în sensul asigurării, în continuare, a adăpostului, hranei și îngrijirii acestora. Primăria Capitalei poate finanța acest adăpost, pentru o perioadă de 1-2 luni. În acest interval se pot găsi soluții pe termen lung. Orice s-ar întâmpla în relațiile contractuale dintre administrația publică și un agent economic sau altul, animalele fără stăpân nu trebuie să aibă de suferit”, a anunțat primarul Nicușor Dan, pe Facebook.

Între Primăria Sectorului 1 și compania de salubrizare a izbucnit un conflict la finalul anului trecut. Printre activitățile societății este și cea de la adăpostul de câini Odăi. Dacă se va ajunge la rezilierea contractului, adăpostul va fi desființat. În adăpost sunt aproximativ 750 de câini.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE