2022-08-10 23:01

Clotilde Armand, DATĂ ÎN JUDECATĂ de fostul primar al Sectorului 1

 |  23:28
Clotilde Armand, DATĂ ÎN JUDECATĂ de fostul primar al Sectorului 1

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a depus o plângere penală împotriva lui Clotilde Armand și a funcţionarului public ce ocupă postul de şef Serviciu Imaginie şi Cultură, în care îi acuză de fals intelectual, abuz în serviciu şi comunicare de informații false.

Plângerea penală se referă la mesajul transmis de Primăria Sectorului 1 în care se spune că informația potrivit căreia Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” este falsă.

„Precizări pentru corecta informare a opiniei publice. Mai multe site-uri au preluat o informație FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu”. Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza și va continua investițiile în spitale.Reamintim că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” a încheiat, la sfârșitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unității în administrare sa. În baza unui acord între primărie și spital suntem pregătiți să facem investițiile necesare pentru cetățeni”, a anunțat Primăria Sectorului 1 București pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE