2021-01-17 01:15

Claudiu Năsui critică fosta guvernare PNL: Au luat măsuri fără să asigure bugetul

 |  10:16
Claudiu Năsui critică fosta guvernare PNL: Au luat măsuri fără să asigure bugetul

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, îl critică deschis pe fostul ministru PNL al Fondurilor Europene, Marcel Boloș. Năsui arată că Măsura 3 de ajutoare de stat Covid a fost lansată fără a avea finanțarea asigurată din fondurile europene, iar majoritatea dosarelor erau blocate.

”Ieri am fost la Ministerul fondurilor europene (noul Minister al investițiilor și proiectelor europene) pentru a găsi finanțare pentru măsura 3 din ajutoarele de stat CoVid. Este a 2-a oară de când am preluat mandatul când mă duc acolo pentru asta.

Pe lângă deblocarea procesării dosarelor, prioritatea este să asigurăm finanțarea măsurilor și să respectăm cadrul european.

Măsura 3 a fost lansată fără să aibă bugetul asigurat, dar împreună cu Cristian Ghinea reparăm acest lucru căutând bani europeni zilele astea.

În bugetul pentru anul 2021 vom asigura toate fondurile necesare. De asemenea, încercăm să obținem toate avizele de la Comisia europeană pentru măsura 3, mai precis pentru grila de evaluare.

Am spus că tot ce am preluat voi duce la bun sfârșit. Fix asta voi face. Dar pe viitor, vom ajuta economia în alte moduri, mult mai eficiente”, scrie Claudiu Năsui.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE