2022-08-14 10:14

Claudiu Năsui cere Corpului de Control un raport despre modul în care a fost finanțat și făcut site-ul de Comerț Exterior

 |  09:45
Claudiu Năsui cere Corpului de Control un raport despre modul în care a fost finanțat și făcut site-ul de Comerț Exterior

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui, a anunţat că a cerut Corpului de control să întocmească un raport privind modul în care a fost făcut şi finanţat site-ul de comerţ exterior.

"Uitaţi-vă cum arăta site-ul de comerţ exterior al României. Pagini întregi pe care sunt scrise texte de umplutură menite să existe doar în timpul construcţiei site-ului. Am dat click de curiozitate pe 'Modalităţi de susţinere a exportului' (...) Ultima ofertă de export este din 8 octombrie 2012, în contextul în care site-ul trebuia, în teorie, să arate oportunităţi de export.

I-am rugat să închidă site-ul, mi s-a spus că nu se poate pentru că e făcut într-un proiect cu bani elveţieni şi nu pot să-l închidă. Am cerut Corpului de control să facă un raport despre cum a fost finanţat şi făcut acest 'portal'. Efectiv şi-au bătut joc. Dacă aţi fi investitor şi aţi vrea să investiţi într-o ţară în care arată aşa site-ul, aţi mai investi?", a scris ministrul, vineri, pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE