2024-04-25 08:19

BĂTĂLIE ÎN PNL. Cîțu: “Sunt un om care vorbește puțin și face mult”/Orban: “Aveți încredere în mine, știu ce trebuie făcut în PNL”

 |  20:12
BĂTĂLIE ÎN PNL. Cîțu: “Sunt un om care vorbește puțin și face mult”/Orban: “Aveți încredere în mine, știu ce trebuie făcut în PNL”

Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi la conferinţa de alegeri interne în cadrul Organizaţiei PNL Dolj, că este felul de om care vorbeşte puţin face mult, iar după 25 septembrie își doreşte ca formațiunea liberală să devină cel mai mare partid politic din România şi să guverneze cel puţin două mandate. În schimb, actualul lider al liberalilor, Ludovic Orban a precizat că îşi doreşte nu o guvernare doar de 8 ani, ci una de cel puţin 12 ani, aşa cum a fost pe vremuri marea guvernare liberală sub conducerea lui Ion C. Brătianu.

„Eu sunt Florin Cîţu şi sunt un oltean mândru, de la Râmnicu-Vâlcea. Bine acolo jumătate zice că suntem munteni, jumătate olteni, am scăpat de perfectul simplu, dar când mă întorc acasă mai revine. Lupta noastră nu e cu PNL, cu colegii noştri din PNL, este cu PSD. PSD sunt inamicii noştri numărul 1. E important să ştim că după 25 septembrie suntem cu toţi o echipă. Dar după 25 septembrie e important să ştim că PNL intră într-o nouă etapă. Am avut şi experienţe bune, dar şi unele mai puţin bune. Cine nu se uită în spate la aceste experienţe nu poate să meargă mai departe. Progres înseamnă să te uiţi în viitor. Asta vreau de la PNL, după 25 septembrie. Vreau să devenim cel mai mare partid politic din România şi să câştigăm toate tururile de alegeri – locale, parlamentare, prezidenţiale şi europarlamentare. Să câştigăm tot, dar să fim şi 8 ani la guvernare. Nu e doar o marotă. Azi avem şansa de a avea resurse pe care nu le-a mai văzut niciodată România. Fără preşedintele Klaus Iohannis nu am fi fost la guvernare, trebuie să recunoaştem acest lucru, fără acest parteneriat. Cel puţin 8 ani de zile la guvernare. Trebuie să ne setăm aceste ţinte, dacă vrem să fim campioni, învingători”, a afirmat Florin Cîţu, citat de News.ro.

La rândul său, Ludovic Orban a vorbit despre o guvernare a PNL de cel puţin 12 ani, ca în perioada lui Ion C. Brătianu. „Acestea sunt fapte, sunt realizări pe care le-am făcut pentru Dolj, pentru Oltenia şi vom continua pe această linie. Vă doresc sănătate, înţelepciune, discenământ, alegeţi cu mintea voastră şi aici la nivelul judeţului şi la nivel naţional. Şi aveţi încredere în mine, preşedintele PNL, pentru că eu vă cunosc, eu vă sunt alături, eu ştiu care e direcţia pe care trebuie să meargă PNL, ştiu ce trebuie făcut în PNL şi fiţi convinşi că sunt un partener, un coleg şi un om care are capacitatea, aşa cum am realizat în cei patru ani să ducă PNL spre victorie. Iar eu îmi doresc nu o guvernare pe 8 ani, eu îmi doresc o guvernare pe cel puţin 12 ani, cât a fost marea guvernare liberală între 1876  şi 1888, marea guvernare liberală sub conducerea lui Ion C. Brătianu. Să vă dea Dumnezeu sănătate, înţelepciune, să ne vedem la victorii!”, a conchis actualul preşedinte al PNL.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE