2024-04-24 14:46

CÎȚU și BOC, în mijlocul petrecăreților de la Electric Castle 2021, din Cluj

 |  10:05
CÎȚU și BOC, în mijlocul petrecăreților de la Electric Castle 2021, din Cluj

În prima seară a festivalului Electric Castle din Cluj-Bonțida, premierul Florin Cîțu, aflat în plină campanie electrorală pentru câștigarea postului de președinte al PNL, și-a făcut apariția însoțit de primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc.

După cele două sesiuni de alegeri interne care au avut loc vineri în organizațiile PNL din Sibiu și Alba, Cîțu și-a făcut apariția, seara, printre petrecăreții care se distrau la faimosul Castel Banffy de la Bonțida.

Cîțu a spus în mai multe rânduri că vrea să participe la cele două festivaluri clujene, Electric Castle și Untold, eveniment care atrag la fiecare ediție sute de mii de participanți.

"Sunt bucuros că s-a putut face acest festival şi sunt bucuros că se pot face toate celelalte festivaluri. Mă aşteptăm să fie această atmosferă, chiar e plăcut", a declarat premierul pentru Pro TV.

El a fost însoţit de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi de mai mulţi prieteni. "Împreună cu premierul Florin Cîţu şi mulţi alţi prieteni la Electric Castle. Atmosferă superbă", a scris Boc pe Instagram.

Electric Castle se va desfăşura între 6 şi 15 august în peste 20 de locuri din Bonţida şi Cluj-Napoca. Cei 250 de artişti care au confirmat vin din 23 de ţări, de pe trei continente.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE