2024-04-18 23:41

Cîțu, apel către liberali: “Cei care sunteți amenințați, să ieșiți public și să spuneți”

 |  21:18
Cîțu, apel către liberali: “Cei care sunteți amenințați, să ieșiți public și să spuneți”

Candidat la șefia PNL, premierul Florin Cîţu le-a transmis colegilor săi că, dacă sunt ameninţaţi, să facă public imediat acest lucru, deoarece această practică nu le face cinste liberalilor.

"Sunt astăzi aici să îl susţin pe Pavel Popescu. Pavel Popescu a fost şi el sunat de foarte multe ori să dea o rezoluţie pentru un candidat atunci când contau filialele, când se numărau filialele. Acum nu se numără, atunci se numărau. I s-a impus, bineînţeles, prin biroul său i s-a impus să aibă această decizie şi a fost singurul om cu vot împotrivă. A avut un argument foarte bun. De ce să dăm o susţinere pentru un singur candidat când poate vom mai avea şi alţi candidaţi. A avut curajul să stea drept şi să nu răspundă ameninţărilor. Partidul Naţional Liberal nu este o dictatură şi vă rog pe toţi aceia care sunteţi sunaţi de fiecare dată şi ameninţaţi să ieşiţi public şi să spuneţi. Pentru că, dacă se întâmplă aşa ceva, nu ne face cinste nouă", a spus prim-ministrul, care a participat marţi seara la Conferinţa de alegeri interne de la Organizaţia PNL Sector 4.

Referindu-se la Congresul PNL din 25 septembrie, premierul a subliniat că liberalii trebuie să aleagă bine. El a declarat, de asemenea, că trebuie condamnat comportamentul unor liberali care şi-ar denigra colegii. "În aceste câteva săptămâni de campanie s-au întâmplat câteva lucruri pe care doar eu şi echipa mea le-am condamnat public şi îi fac această provocare colegului meu Ludovic Orban ca de astăzi, Ludovic, te rog, să condamni şi tu pe acei colegi ai noştri care îşi fac propriii colegi lichele, trădători şi programează emisiuni la televizor şi aşa mai departe în care să îi denigreze. Împreună trebuie să condamnăm acest comportament. Noi doi, eu şi cu Ludovic Orban, de fiecare dată, pentru că aceşti colegi nu fac cinste Partidului Naţional Liberal şi ne fac nouă rău", a mai declarat Florin Cîţu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-06

In legatura cu acest articol...

E dictatură în PNL? Orban, replica pentru Cîțu: “Am fost sac de box pentru colegii mei din partid”

PSD cere Guvernului să prezinte planul pentru testarea ANTI-COVID din școli




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE