2024-04-23 23:00

Cîțu: “Am un gust amar pentru că discutăm despre alocaţii…”

 |  21:53
Cîțu: “Am un gust amar pentru că discutăm despre alocaţii…”

Premierul Florin Cîţu a afirmat, marţi seară, că “are un gust amar” că se discută din nou despre alocaţii în acest moment deoarece ”Parlamentul nu şi-a făcut treaba” și că decizia coaliţiei a fost ca în acest an să existe o singură creştere a alocaţiilor.

”Am un gust amar pentru că discutăm despre alocaţii în acest moment pentru că Parlamentul nu şi-a făcut treaba. A fost un amendament la Senat trecut în iarnă, Parlamentul putea să ia o decizie clară până acum în ce direcţie vrea să meargă. Noi am avut o decizie  în coaliţie că vor creşte doar anul acesta alocaţiile. Dacă Parlamentul dorea să ia o altă decizie putea să resolve. Guvernul este nevoit să dea OUG care să respecte decizia coaliţiei din decembrie, că anul acesta va fi o singură creştere a alocaţiei”, a declarat, marţi seară, la TVR 1, Florin Cîţu.

Acesta anunţă că, la 1 ianuarie 2022, va exista o noua creştere cu 20%, fără a fi prevăzută o altă creştere anul viitor. ”În acest moment, ordonanţa care va fi aprobată joi - dar este ceea ce avem acum, până în decembrie coaliţia poate să ia mai multe decizii - acum avem o decizie care arată o creştere cu 20% pentru 1 ianuarie 2022”,  a mai afirmat premierul. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-22

In legatura cu acest articol...

Premierul face apel la populație să se vaccineze în continuare, pentru a evita valul patru al pandemiei de COVID




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE