2024-04-20 15:26

CIRC în Parlament la ”Ora Premierului”. Ce a primit Florin Cîțu

 |  17:34
CIRC în Parlament la ”Ora Premierului”. Ce a primit Florin Cîțu

Circ în Parlament la ”Ora Premierului”. Florin Cîțu a fost așteptat de parlamentarii PSD cu o coasă din carton și pancarte cu membrii Guvernului.

"Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă. Cine sunt cei care mă contestă: Ciolacu, Grindeanu, Stănescu, Tudose – slugile lui Dragnea", a spus Florin Cîțu.

Acesta a continuat:  "Sorin Grindeanu, premierul OUG 13, cel care tremura de frică când președintele României s-a dus lângă el. A scos zeci de mii de oameni în stradă. A fost primul premier dat jos de propriul partid. Și nu s-a dus acasă, s-a ținut de scaun împotriva propriului partid. Mihai Tudose e premierul care își lua salariul în plic, pentru că așa era el obișnuit, să ia banii la plic.

Marii gânditori economici Ciolacu și Paul Stănescu își permit să vină cu amendamente la buget care însumate fac 6% din PIB. Cel mai tragic, și e la limita trădării naționale, e că propun să nu mai plătim contribuția la UE. De acolo vor să ia acești bani. Nu voi permite acest lucru, domnilor", a spus Florin Cîțu.

Ludovic Orban, președintele Camerei a intervenit și le-a atras atenția parlamentarilor. 

”Domnule prim-ministru, dați-mi voie să le mai atrag atenția încă o dată colegilor noștri că suntem în Parlamentul Românie. Pentru exprimare există microfon și cei care vor să se comporte ca într-o galerie, imediat ce se vor redeschide stadioanele, dacă vor să se comporte ca-n galerie, să se ducă pe stadion, nu în Parlamentul României. Respectați regulamentul și procedurile”, a intervenit Ludovic Orban. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE