2020-12-05 05:19

Ciolacu: Vom depune în Parlament o lege de amânare a ratelor, fără dobândă la dobândă

 |  17:54
Ciolacu: Vom depune în Parlament o lege de amânare a ratelor, fără dobândă la dobândă

Marcel Ciolacu, preşedinte interimar PSD, anunţă că parlamentarii social-democrați vor trece săptămâna viitoare prin Parlament o lege care le va permite românilor să-și amâne ratele bancare până la sfârșitul lunii septembrie, fără să fie taxați suplimentar prin aplicarea „dobânzii la dobânzi”.

"În România, ce fac Orban şi guvernul care a fost pus pentru a avea puteri depline şi a conduce? Mai nimic. Au dat o ordonanţă de urgenţă joi, care nici acum nu a fost publicată. În acest timp, oamenii sunt îngrijoraţi de ratele care vin peste ei, în condiţiile în care mulţi nu mai au salarii. Săptămâna viitoare vom trece prin Parlament o lege care va oferi celor care au rate o amânare până la sfârşitul lui septembrie. Şi fără să plătească dobânzi la dobânzi cum vrea #CîtuLucruriFantastice", a scris Ciolacu, sâmbătă, pe Facebook.

El arată că în Marea Britanie guvernul a adoptat urgent măsuri pentru protejarea celor care au rate.

"Băncile deja procesează zeci de mii de cereri ale celor care au aplicat. De asemenea, acelaşi guvern ia măsuri pentru toţi cei care au fost disponibilizaţi, pentru că au fost închise nenumărate afaceri", adaugă liderul PSD.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE