2024-04-20 08:16

CIOLACU, sprijin total pentru Gabriela FIREA la Primăria Capitalei: "E de departe cel mai bun candidat"

 |  16:46
CIOLACU, sprijin total pentru Gabriela FIREA la Primăria Capitalei: "E de departe cel mai bun candidat"

Marcel Ciolacu este ferm convins că Gabriela Firea merită un nou mandat de primar al Capitalei și că e de departe cel mai bun candidat “nu numai de la PSD, ci de la toate partidele”.

„Trebuie să ai anumite afinităţi să fii primar general şi de sector, trebuie să îţi placă şi să înţelegi acest lcuru. Din punctul meu de vedere cred că e cel mai bun candidat de departe, nu numai de la PSD, ci de la toate partidele, va fi doamna Gabriela Firea”, a spus Ciolacu la Antena 3.

„Doamna Gabriela Firea îşi doreşte să candideze pentru un nou mandat. Eu sunt ferm convins că electoratul de stânga în Bucureşti este mai mult decât electoratul de dreapta. A fost o poveste, nu prea de succes, a acestor alegeri din Bucureşti a unor candidaţi susţinuţi de PNL şi USR”, a mai adăugat liderul PSD.

Gabriela Firea crede că Nicușor Dan nu mai merită un mandat de primar al Capitalei. Astfel, în 2024, oficialul PSD vrea să părăsească Ministerul Familiei pentru Primărie. „Cu condiția să fiu sănătoasă, să pot să muncesc, să fiu bine, mi-aș dori să continui proiectele de la Primăria Municipiului București. Au fost abandonate proiectele mele, nu s-a mai făcut nimic în București. S-a constatat o involuție, nu o evoluție de dreapta, așa cum s-a promis”, a declarat Gabriela Firea, pentru România TV.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE