2024-04-25 14:32

Ciolacu ȘOCHEZĂ scena politică: Cum i-ar fi șantajat Voiculescu pe Orban și Iohannis

 |  20:29
Ciolacu ȘOCHEZĂ scena politică: Cum i-ar fi șantajat Voiculescu pe Orban și Iohannis

Președintele PSD, Marcel Ciolacu consideră dezvăluirile din declarațiile ministrului Sănătății sunt un atentat la siguranța națională și îl acuză pe Vlad Voiculescu că i-ar fi șantajat pe Ludovic Orban și Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu l-a somat pe Vlad Voiculescu să facă publice toate informațiile pe care le deține, altfel fiind complice la infracțiune. Totodată, Ciolacu consideră că Voiculescu i-a șantajat, prin ceea ce a spus, pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban.

”Datele au fost măsluite pentru ca Guvernul să îți așeze alegerile așa cum voia. A fost o manipulare ordinară. Vlad Voiculescu a scos la lumină acest lucru. Au manipulat datele pentru a ține alegerile generale și le-au și pierdut. E o infracțiune clară, e un atentat la siguranța statului român. Datele sunt manipulate în continuare.

El a aflat că va fi schimbat din funcție, iar ceea ce a făcut e un șantaj la Orban și Iohannis și i-a amenințat că dacă îl schimbă va arăta că a fost un atentat. Eu sper că Parchetul General s-a autosesizat.

Să facem o comisie parlamentară pentru aflarea adevărului. Dacă au ascuns adevărul și nu au luat măsurile necesară, normal că ne confruntăm iar cu un haos pandemic. Este complice la acest atentat la adresa siguranței statului român domnul Voiculescu, dacă are date și nu le face publice.”, a spus Marcel Ciolacu la RTV, conform Stiripesurse.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-24

In legatura cu acest articol...

Un nou SCANDAL în PNL între Orban și Rareș Bogdan: ”ȘARPELE nu l-am crescut eu, el s-a crescut”

IMAGINILE ZILEI. Scandal cu înjurături în Parlament: ”Ești zero barat! Du-te dracu!”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE