2020-11-29 09:46

Ciolacu: PNL şi Iohannis nu merită acest vot! Dar românii merită un stat funcţional!

 |  15:27
Ciolacu: PNL şi Iohannis nu merită acest vot! Dar românii merită un stat funcţional!

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că PNL şi preşedintele Klaus Iohannis "nu merită" votul de învestire a Guvernului, dar românii merită un stat funcţional care să poată reacţiona rapid la pandemie".

"Trei luni pierdute cu un guvern iresponsabil au lăsat urme adânci. Jocul preşedintelui şi al Partidului National Liberal a avut un singur scop: alegeri anticipate. Ştiu, au aruncat ţara în haos, au pus în pericol sănătatea parinţilor şi copiilor noştri. Au făcut-o cu cinism, premeditare, din calcule politice! În condiţii normale, dacă nu ar fi existat această epidemie, cu toţii am fi votat împotriva acestui guvern al PNL. Dar nu trăim vremuri normale!", a scris Ciolacu pe Facebook.

"Astăzi România are nevoie de un guvern cu puteri depline. Va fi acesta în măsură să gestioneze problemele cu care ne confruntăm acum? Greu de răspuns… Dar instituţiile statului şi specialiştii care se luptă cu epidemia au nevoie de stabilitate şi măsuri rapide. Ştiu! PNL şi Iohannis nu merită acest vot! Dar românii merită un stat funcţional care să poată reacţiona rapid la pandemie. Sănătatea şi siguranţa românilor merită votul nostru! Doar românii!", a afirmat Ciolacu.

"De mâine ne întoarcem şi facem opoziţie TOTALĂ! Le-am dat o şansă să facă bine pentru oameni. Orice greşeală o vor PLĂTI!", a adăugat Ciolacu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-14Parerea ta...

FANE GLONTZ
14 Mar 2020

CE CAUTA GAROIUL ASTA IN PARLAMENT ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE