2020-12-01 16:38

CIOLACU, despre ultima decizie din 2019 a Guvernului ORBAN: „Este o MIZERIE...”

 |  14:37
CIOLACU, despre ultima decizie din 2019 a Guvernului ORBAN: „Este o MIZERIE...”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, miercuri, că „este o mizerie” faptul că, în timp ce românii se pregăteau de Revelion, Ministerul Finanţelor a majorat accizele la carburanţi. „Aceşti oameni au început să fure din buzunarele românilor încă din prima zi a anului”, afirmă liderul PSD.

„Este o mizerie ca marţi seara, la ora 19.00, în timp ce românii se pregăteau de Revelion şi guvernanţii se întreceau în urări de bine, Ministerul Finanţelor să majoreze pe ascuns accizele la carburanţi! Practic, aceşti oameni au început să fure din buzunarele românilor încă din prima zi a anului! Este exact ceea ce avertizam şi speram să nu se întâmple!”. A scris, miercuri, pe Facebook, preşedintele interimar al PSD.

Acesta a precizat că „PSD somează Guvernul Orban să înceteze bătaia de joc la adresa propriilor cetăţeni şi să stopeze practica adoptării pe ascuns a unor măsuri cu impact direct în viaţa tuturor”.

Ministerul Finanţelor a decis marţi să majoreze accizele la carburanţi, care intraseră în vigoare cu numai o zi înainte, în urma promulgării de către preşedintele Iohannis şi publicării în Monitorul Oficial a legii de eliminare a supraaccizei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-01Parerea ta...

CAPUSE
01 Ian 2020

Ciulama tiganeasca
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE