2024-04-25 17:22

Cine a câștigat alegerile locale parțiale? Atât PNL cât și PSD se proclamă învingători

 |  08:05
Cine a câștigat alegerile locale parțiale? Atât PNL cât și PSD se proclamă învingători

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că social-democrații au câștigat alegerile parțiale, anunţând victoria în 17 dintre cele 35 e localităţi.

 El a afirmat că semnalul e „wow”, făcând aluzie la exprimarea premierului Florin Cîțu (PNL), aceast lucru demonstrând că „românii s-au săturat de dezastrul dreptei”.

„PSD a câștigat și alegerile parțiale!!! 17 din cele 35 de localitați, 3 orașe din 6, vor avea administrații social-democrate. Felicitări tuturor candidaților, membrilor și simpatizanților noștri care au făcut posibilă această nouă victorie! Semnalul e ”wow”: românii s-au săturat de dezastrul dreptei! Vom continua cu și mai multă forță!”, a transmis Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Şi vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a mers pe ideea câştigării acestui scrutin de către partidul său.

„PSD a obţinut astăzi o victorie la alegerile parţiale, din 35 de localităţi, PSD a câştigat alegerile în 17 localităţi. Tot arcul guvernamental a câştigat în 16 şi două localităţi au fost câştigate de candidaţi independenţi, unde PSD nu a avut candidat. in şase oraşe în care au avut alegeri parţiale, în trei a câştigat PSD. Îi felicităm pe toţi colegii noştri”, a declarat Grindeanu.

La câteva minute, liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat și el pe Facebook victoria Partidului Național Liberal în alegerile parțiale. El enumeră 12 localități în care primarii vor fi din PNL:

„Până acum am câștigat în Bumbeşti Piţic - județul Gorj, Sadova și Terpezița - județul Dolj, Braniștea și Cojasca - județul Dâmbovița, Șinca Nouă - județul Brașov, Șimleu Silvaniei - județul Sălaj, Zăbrani - județul Arad, Vicovu de Sus - Suceava, Cuza Vodă - județul Călărași, Sarmizegetusa și Romos - județul Hunedoara.

Îi felicit pe Irina Cojocaru, Horațiu Mihai Lazăr, Virgil-Daniel Gruia, Mihai Vișinescu, Adrian-Dan Ciocan, Mihai-Cristian Lazăr, Dănuț Codrean, Vasile Iliuț, Monica-Silvia Ceaușescu, Leontin-Dorin Hibais, Daniel-Mihaela Csatlos-Koncz, Niculae-Ioan Pop, dar mai ales îi felicit pe oamenii care le-au acordat încrederea și i-au votat.

Ei sunt adevărații câștigători ai alegerilor pentru că au ales cea mai bună variantă pentru dezvoltarea comunităților lor”, a scris Ludovic Orban.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE