2021-04-20 20:29

CHIRICA, primarul Iașiului: „Ne-au JEFUIT de 60 de MILIOANE de lei!”. Pe cine acuză de „gaura” din bugetul municipiului

 |  16:41
CHIRICA, primarul Iașiului: „Ne-au JEFUIT de 60 de MILIOANE de lei!”. Pe cine acuză de „gaura” din bugetul municipiului

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că bugetul local "pierde" 60 de milioane de lei ca urmare a reformei fiscale, menţionând că administraţia locală va încerca să compenseze suma respectivă cu alte venituri, în special fonduri europene.

"Marea surpriză pe care ne-a oferit-o Ministerul Finanţelor Publice prin reforma fiscală prin care ne-au jefuit, ne-au furat, ne-au luat 60 de milioane de lei din veniturile proprii. Aceste fonduri ar fi trebuit să ne fie alocate prin impozitul pe venit colectat de la cetăţenii care muncesc în Iaşi. Cu toate acestea, vom încerca să compensăm prin alte venituri, în special din fonduri europene pentru care sunt deja semnate contracte de finanţare", a declarat Chirica, potrivit Agerpres. Potrivit acestuia, pe 18 ianuarie va fi publicat proiectul de buget local pentru anul în curs, iar de pe 20 ianuarie va fi lansată o perioadă de dezbatere publică timp de 15 zile, urmând ca pe 2 februarie să fie rezolvate eventualele contestaţii, pentru ca la jumătate aceleiaşi luni acesta să fie supus votării plenului Consiliului Local.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-01-11Parerea ta...

LEVST.
10 Ian 2018

cand se strange surubul, banditii incep sa se talhareasca intre ei...
LEVST.
10 Ian 2018

In contextul actual banii nici nu conteaza, oricat ar fi de multi, tot nu s-ar ajunge, pentru ca incepand de la pres-edinte pana la cea mai mica primarie din tara, acesti bani se sifoneaza, desi salarizarile sunt excelente , mai ales pentru cat "muncesc"...Problema este imensul numar de amploiati ai guvernului, imposibil de redus, tocmai pentru ca varful conducerii tarii are nevoie de acesti soldati , la votari, la treceri de legi preferentiale, etc.Numai intorcandu-ne la Monarhie(mult mai ieftin de intretinut pe o suta de ani, decat si 2 pres-edintii) , insa numai cu aport Englez, numai cu reducerea nr. parlamentari la max. O SUTA, scoaterea de la platile bugetare a inca O SUTA DE MII de amploiati(garantat, toti cu stoc bun de cash, care pot deschide afaceri particulare- multi au deja), confiscarea de la varfuri a cel putin doua sute MILIARDE euro , cosecutiv cu punerea lor in puscarie pentru minim 10 ani, plus alte masuri asemanatoare si deja enuntate de sute de ori, numai in acest fel Romania va fi salvata si poate renaste, in mai putin de 6 luni...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE