2021-08-03 00:21

Ce planuri are PSD dacă DĂRÂMĂ guvernul Cîțu prin moțiune

 |  22:56
Ce planuri are PSD dacă DĂRÂMĂ guvernul Cîțu prin moțiune

Marcel Ciolacu a anunțat că miercuri, 23 iunie, va fi depusă moțiunea de cenzură. Liderul PSD a vorbit și despre tema moțiunii și planurile partidului dacă preia guvernarea.

„Am discutat cu mai mulți colegi din Parlament și colegi de la AUR și alți colegi dispuși să voteze moțiunea. E prima dată în 30 de ani când se vorbește că are șanse să treacă după doar 6 luni de la alegerile parlamentare. Mulți români spun că România se îndreaptă într-o direcție greșită, din cauza promisiunilor neonorate ale guvernanților”, a spus Ciolacu la România Tv.

„Am avut o altă abordare. Marea problemă e o abordare eșuată, a fost o guvernare făcută după voința președintelui României. E un guvern ineficient. Sunt oamenii nenorociți de inundații, ați văzut vreo ședință de guvern făcută deîndată pentru ajutoare, cu intervenții? Le ceri primarilor să intervină în condițiile în care nu i-ai informat ce urmează să se întâmple. Ei au specialiști, ar fi putut să prevină. Ați văzut vreo ședință de guvern ca să ajute oamenii? Agricultura e într-o situație grea. Încercați să vorbiți cu agriculturii și veți vedea că le putrezește recolta. A dispărut total ministrul Agriculturii. I-ați văzut pe Cîțu și Iohannis că au mers să vorbească cu oamenii?”, a afirmat șeful social-democraților.

„Eu nu înțeleg ce au cu legile PSD, vor să modifice tot. Încă nu a aflat nimeni unde s-au dus banii fiindcă nu-i regăsim nici în pensii, nici în alocații, nici la IMM-uri, nici la fermieri. Nu am crezut că se poate întâmpla așa ceva în România”.

„Oamenii ăștia sunt sănătoși la cap?! Ei nu înțeleg că sunt acolo ca să guverneze?! România a devenit scena de luptă a lui Cîțu cu Orban. Ce circ trăim noi… În loc să vadă de inundații, de PNRR, de tot ce e urgent în acest moment. Unde vor să ne ducă? Toate aceste lucruri în doar șase luni. Se ceartă pe Avocatul Poporului, schimbă TV și radio. Domnul Cîțu știe bine că nu ai voie să dai ordonanță câtă vreme e o lege în Parlament. Trebuie să răspundă penal. E un interes politic”.

„Parlamentarii sunt trimiși de români. 70% dintre români consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită. Dacă Rafila ar fi fost pus premier am fi reușit să formăm o majoritate. Iohannis știa foarte bine că dacă respecta spiritul Constituției, în acest moment Rafila era prim-ministru. I-am convins pe români să fiu premier, a spus Cîțu. Pe cine ai convins tu, mă? Ai ieșit pe locul 3”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE