2020-12-02 10:43

Ce PLANURI are Nicușor Dan pentru bucureșteni. Primele măsuri în Capitală

 |  20:10
Ce PLANURI are Nicușor Dan pentru bucureșteni. Primele măsuri în Capitală

Primarul General ales al Capitalei, Nicușor Dan a vorbit despre primele lucruri pe care le va face după depunerea jurământului.

”Sunt niște proceduri administrative. În jur de 10-12 zile, de astăzi. O acțiune simbolică, pe care am anunțat-o, este deschiderea ușii Primăriei. Primăria, după cum știți, e o clădire monumentală, care are o ușă uriașă vizavi de Cișmigiu, care este ușa de intrare în Primărie și care o să funcționeze ca ușă de intrare. Acum, ea e închisă cu lacăt și, dacă nu mă înșel, are și un covoraș, care coboară niște trepte, și bucureștenii intră prin niște intrări laterale, înguste. Bineînțeles, că nu este asta acum... Am fost acuzat că ăsta este programul meu de campanie... dar este un gest simbolic pentru ca bucureșteanul să știe că se duce acolo la primăria lui, care e a lui. Intră pe ușa din față că e a lui” a declarat Nicușor Dan pentru B1TV.

Primarul ales a vorbit și despre situația apei calde și a căldurii în timpul iernii:

 Mandatul meu va începe undeva în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, nu o să putem să schimbăm conducte în perioada asta. Ce pot să promit este că în acest interval vom asigura stocuri pentru avariile, care în mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente, vom asigura instrumente de detecție a avariilor. Pe problema termoficării sunt două probleme - una de fond, că trebuie să înlocuim inelul principal, durează mult, dar ne vom apuca în primăvară pentru că avem banii europeni, și una de intervenție rapidă când avariile se produc, până când vom rezolva problema mare de fond, și asta e ce pot să promit acum” a complet Nicușor Dan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE