2024-04-19 18:58

Ce OFERTĂ face Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

 |  16:09
Ce OFERTĂ face Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

Marcel Ciolacu, liderul PSD spune că nu a vorbit cu Gabriela Firea după ce aceasta a pierdut alegerile din Capitală, dar că urmează să aibă loc o discuție. El mai spune că Firea ar trebui să candideze pentru un mandat de parlamentar.

„Nu am vorbit cu Gabriela Firea. O să o fac după această conferință”, spune Marcel Ciolacu.

El consideră că Gabriela Firea ”a avut puterea să lupte singură împotriva dreptei unite” și spune că aceasta nu ar trebui să opteze pentru calitatea de consilier general.

„Mi-aș dori să candideze pentru un post în Parlament. Consider că trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rezultatele din București se datorează în mare măsură și dnei Gabriela Firea”, apreciază liderul social-democraților.

Președintele PSD afirmă că el i-a recomandat Gabrielei Firea să rămână duminică seara cu stafful de campanie.

La rândul ei, Firea nu a decis încă dacă va accepta oferta liderului PSD sau va rămâne în Consiliul General al Capitalei.

„Dacă aș fi primit al doilea mandat de la bucureșteni, nu aș fi avut susținere în Consiliul General al Capitalei, proiectele ar fi fost imposibil de realizat”, a subliniat ea.

De asemenea, ea amintit și de motivele pentru care a pierdut lupta pentru un nou mandat: „cinismul celor de guvernare, care au ținut CET-urile în revizie și nu au livrat apă la presiune normală”, dar și faptul că „centrul-stânga nu s-a coagulat, am fost dezbinați și nu din vina mea. Oameni care ar fi putut să pună umărul au făcut tot ce a ținut de ei să mă lovească, cot la cot cu adversarii mei”.

„Dacă de la inamici accepți mai ușor critici, când cei din familia ta politică te lovesc pe la spate e mai dureros”, a punctat Firea.

Ea a conchis spunând că „va fi în continuare vocea oamenilor”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-28

In legatura cu acest articol...

BEC. Care este situația la primăriile de sectoare, după numărarea a peste 90% dintre voturi

Fost concurent la EUROVISION, ales președinte al CJ TIMIȘ

Vlad Voiculescu: Bairamul s-a terminat; corupții să PLECE acum!!!

PSD a câștigat o primărie de municipiu la diferență de 33 voturi! În ce oraș s-a întâmplat acest lucru




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE