2020-10-19 18:05

Ce a răspuns Nicușor Dan când a fost întrebat dacă se înscrie în PNL și dacă își va RETRAGE procesele pe care le are cu Primăria Capitalei

 |  23:58
Ce a răspuns Nicușor Dan când a fost întrebat dacă se înscrie în PNL și dacă își va RETRAGE procesele pe care le are cu Primăria Capitalei

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR PLUS la Primăria Capitalei, dat câștigător de rezultatele exit-poll, a fost întrebat, duminică seara, dacă se va înscrie în PNL.

Nicușor Dan nu a dat un răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă există posibilitatea de a se înscrie îN PNL.

„Gestionare problemelor Capitalei este o chestiune extrem de serioasă. În momentul acesta, avem o primărie în faliment, o primărie cu probleme structurale uriașe pe ce înseamnă trafic, poluare, clădiri cu risc seismic, termoficare. Energia mea în perioada imediat următoare se va dedica Bucureștiului”, a spus Dan, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă își va retrage procesele pe care le are cu Primăria Capitalei, dacă ajunge primar general, Dan nu a răspuns.

Întrebat, în continuare, dacă va colabora cu PMP, Nicușor Dan a spus că este dispus să discute cu orice forță politică pentru a rezolva problemele bucureștenilor.

„Este extrem de probabil că o să existe o majoritate PNL - USR PLUS. Bineînțeles că pentru rezolvarea problemelor bucureștenilor sunt dispus că discut cu orice forță politică din CGMB, pentru că așa este normal”, a mai spus Dan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE