2021-07-27 00:02

Cătălin Predoiu, primul candidat pentru desemnarea prezidenţiabilului PDL

 |  07:52
Cătălin Predoiu, primul candidat pentru desemnarea prezidenţiabilului PDL

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PDL, a anunţat public că se va înscrie în cursa internă a Partidului Democrat Liberal pentru desemnarea candidatului democrat-liberal la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

UPDATE ora 14.05: Gheorghe Falcă, primarul Aradului, şi-a anunţat intrarea în cursa internă pentru desemnarea prezidenţiabilului PDL. Ţinta lui Falcă este unificarea dreptei.Cătălin Predoiu a precizat că formal îşi va depune candidatura în cursul zilei de vineri, iar "cheia" campaniei sale în rândul militanţilor PDL va fi constituită din întâlnirile în teritoriu cu oamenii pentru a discuta problemele reale ale României. Predoiu, care este şi premierul guvernului alternativă al PDL, a criticat actuala guvernare, acuzând, între altele, seria de acte normative adoptate în ultima perioadă.

Cătălin Predoiu s-a referit, în special, la Codul insolvenţei pe care l-a catalogat ca un instrument cu ajutorul căruia Executivul loveşte în clasa de mijloc, în IMM-uri, potrivit Agerpres.

Oficial nici un alt democrat-liberal nu a declarant public înscrierea în cursa internă pentru desemnarea prezidenţiabilului PDL. Potrivit calendarului stabilit în cadrul BPN al PDL înscrierile în această competiţie electorală internă se primesc la cancelaria preşedintelui formaţiunii până vineri, 11 octombrie, la ora 24.00, urmând ca până pe 14 octombrie să se deruleze verificarea dosarelor candidaţilor, iar, apoi, vreme de aproape două luni să se desfăşoare prezentare programelor în rândul organizaţiilor judeţene ale democrat-liberalilor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE