2020-12-02 05:56

Candidatul PNL la Primăria Pitești, actualul viceprimar, fost membru PSD

 |  19:00
Candidatul PNL la Primăria Pitești, actualul viceprimar, fost membru PSD

PNL Argeş a anunţat, joi, că a fost oficializată candidatura la Primăria Piteşti a viceprimarului Sorin Apostoliceanu, fost membru PSD.

"Sorin Apostoliceanu este oficial candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Primăria Piteşti. Biroul Politic Naţional al PNL a validat în şedinţa de astăzi, 16 iulie 2020, candidatura acestuia pentru funcţia de primar", se arată într-un comunicat al PNL Argeş, citat de Agerpres.

Liberalii susţin că Apostoliceanu a fost ales drept candidat ca urmare a experienţei pe care o are în administraţia publică, dar şi pentru că în cazul lui relevante au fost faptele, nu partidul din care a făcut parte.

"Candidatura lui Sorin Apostoliceanu, un reprezentant al administraţiei piteştene cunoscut pentru implicarea şi dedicarea în comunitate, dovedeşte că PNL vine cu soluţia cea mai bună pentru municipiu. PNL Piteşti face astăzi schimbarea de paradigmă, susţinând în primul rând omul Sorin Apostoliceanu, pentru experienţa şi faptele care au vorbit în locul siglei de partid. Un om tânăr, cu energie, pregătit să schimbe Piteştiul în bine", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, "toată echipa PNL a salutat această decizie", nefiind momentul manifestării unor orgolii politice.

"Candidatul nostru este parte a unei echipe de oameni care au performat în activităţile lor profesionale. Punem pe primul loc priceperea şi buna credinţă pentru a dezvolta Piteştiul. Pentru asta este nevoie de o altfel de politică şi de un model de dezvoltare bazat pe principii sănătoase de business, orientate către succes pe termen lung", mai arată PNL Argeş.

Sorin Apostoliceanu a fost exclus din PSD la începutul lunii iulie, după ce şi-a anunţat intenţia de a candida din partea PNL. El ocupă una dintre cele două funcţii de viceprimar al municipiului Piteşti din anul 2016. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-16Parerea ta...

PRESS
16 Iul 2020

actualul primar PSD ionica(70 ani fara facultate) a distrus firmele private prin mărirea taxelor pe domeniul public cu 50 la sută .plus mărirea taxelor locale și bineînțeles a căldurii.la toate aceste mizerii a participat și apostolniceanu ca viceprimar PSD.plus consilierii PSD conduși de unul gentea președinte PSD pitesti.asta se crede deșteptul de la PSD dar este un gunoi de om.nu au fost în stare să facă un parc industrial .
ILARION
17 Iul 2020

Din punct de vedere ideologic intre pnl si psd ar trebui facuta o distinctie clara dar.... Ce sa le ceri acestor partide? Ambele au in componenta lor jigodii care nu au vreo ideologie sau vreun crez politic si de agenda cetateanului nu ii intereseaza . Ma si intreb cum de mai au curajul dea se prezenta in fata electoratului? Sa va ia dracu de panarame cu caracter infect
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE