2021-10-25 14:29

Canalul de Youtube al Senatului, BLOCAT din cauza declarațiilor Dianei Șoșoacă

 |  23:05
Canalul de Youtube al Senatului, BLOCAT din cauza declarațiilor Dianei Șoșoacă

Canalul de YouTube al Senatului a fost blocat din cauza declarațiilor antivacciniste ale Dianei Șoșoacă. Transmisiile live pe respectiva pagină nu vor mai fi permise.

Contul oficial de YouTube al Senatului României este suspendat șapte zile, timp în care nu mai pot fi postate streaming-uri live ale ședințelor de plen. În această perioadă pot fi văzute doar înregistrările deja postate, noteazăDigi24.

De altfel, Senatul fusese avertizat de YouTube încă din aprilie că riscă închiderea paginii din cauza mesajelor prin care oamenii erau îndemnați să nu poarte măștile de protecție.

„Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului”, declara, în aprilie, Iulia Scântei, președinta Comisiei Juridice a Senatului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE