2020-12-01 16:25

Băsescu e ÎNCREZĂTOR: ”Voi lua suficiente voturi încât să fiu primarul Capitalei”

 |  19:16
Băsescu e ÎNCREZĂTOR: ”Voi lua suficiente voturi încât să fiu primarul Capitalei”

Cu toate că şi-a anunţat intrarea în cursă cu mai puţin de două luni înainte de scrutin, fostul preşedinte Traian Băsescu e convins că va obţine suficiente voturi pentru a câştiga.

Întrebat câte procente este creditat în sondaje la Primăria Capitalei, Traian Băsescu a afirmat:

"Suficient ca să fiu primarul general al Capitalei", a declarat Traian Băsescu, în direct, la România TV.

Traian Băsescu a declarat faptul că niciunul dintre candidaţii la Primăria Capitalei nu are experienţa sa politică iar din această cauză şi-au căutat pierzania la alegeri. De asemenea, fostul preşedinte susţine că în zece zile va avea peste 30% din voturile bucureştenilor.

"Lucrurile sunt simple, PMP a mizat că merge într-o alianţă reprezentată de Nicuşor Dan. În ultimă clipă ne-au zis că PMP nu mai poate face parte din alianţă aşa că o să candidăm singuri. Mie mi-au dat ocazia să îmi rezolv o obligaţie pe care o am faţă de bucureşteni, e o bună ocazie să revin la Primăria Capitalei" , a declarat Traian Băsescu.

"Au făcut o socoteală proastă, au zis USR are 38% în Bucureşti şi cu 20% ale PNL-ului nu mai au nevoie de PMP. Au socotit prost. Niciunul dintre competitori nu poate să spună că are experienţa mea, aşa că şi-au căutat pierzania electorală. N-am obiciul să arunc banii partidului pe geam, vă pot spune că sondajele nu le facem publice. Am trecut de 20 de procente, voi ajunge în peste 10 zile la peste 30%" , susţine fostul preşedinte.

"Bucureştiul are nevoie de un primar competente şi cu multă experienţă, care să aibă uşile deschise la Bruxelles. Am dovedit în mandatul trecut că pot face ceva, am un portofoliu de cunoaştere de la Bruxelles care depăşeşte orice candidat. Bucureştiul are nevoie de bani, de îmbunătăţirea calităţii vieţii şi acest lucru îl poate face un om care înţelege" , a declarat Traian Băsescu.

"Nu mă tem de nimeni, am soluţia politică pe care mi-o arată viaţa. Suficient de mult peste 30% ca să câştig alegerile. Eu vă pot spune că la primele şondaje iau 6 procente de la Firea şi nouă de la Nicuşor Dan" , susţine fostul preşedinte.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-21

In legatura cu acest articol...

Primul TREN pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni va circula în septembrie

Guvernul anunță noi MĂSURI pentru firmele și angajații afectați de pandemie

Turcia anunță că a descoperit cele mai mari depozite de GAZE naturale în Marea Neagră

100 de milioane de oameni, aruncați în SĂRĂCIE din cauza pandemiei

A fost lansat primul TEST RAPID de coronavirus produs în România

Marcel Ciolacu e OPTIMIST: ”Moțiunea de cenzură va fi votată înainte de 27 septembrie”

Tribunalul București, decizie surpriză după cererea lui Eugen Teodorovici de AMÂNARE a Congresului PSD
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE