2021-01-24 21:12

Băsescu critică DEMISIILE PSD și USR: ”E culmea lichelismului politic”

 |  21:36
Băsescu critică DEMISIILE PSD și USR: ”E culmea lichelismului politic”

Fostul președinte Traian Băsescu consideră că decizia liderilor PSD și USR de a demisiona din Parlament, pentru a nu beneficia de pensiile speciale, este o culme a lichelismului politic. Fostul șef al statului și al PMP a afirmat că demersul, pe lângă faptul că nu are niciun efect real, înceracă să ascundă și lipsa voinței politice de a modifica legislația pensiilor speciale.

"Lichelismul în politica româneasă a ajuns la culmi. Eu nu am mai văzut o asemenea degradare în timpul unei campanii electorale. 

Legea care anulează pensiile special pentru parlamentari este în Parlament, a trecut de Camera Deputaților, e la Senat, ar fi suficient ca PSD, USR PNL să se pună de acord și să valideze legea înaintată de PMP.

Deci discutăm despre niște lichele care mint populația cu nerușinare," a afirmat Traian Băsescu, într-o intervenție la Realitatea Plus.

De ce USR nu spune PNL, “hai impreuna cu PMP si UDMR, toți sunt de acord” ar trece această lege foarte ușor. (...) Atât ar vrea de făcutm un vot, e o chestiune de 5 minute."

Fostul președinte a comentat și faptul că USR și PSD au reacționat identic în chestiunea pensiilor speciale.

"E vorba de sinergie, la fel cum și-au numit oamenii în Consiliul Lelgislativ, USR l-a votat pe Iordache "altă întrebare" și PSD a votat un adjuct USR al lui Iordache. Este evident că între PSD si USR există o comunicare pe interese, cel puțin la nivel de oameni,  înțelegere, cel puțin la nivel de oameni. Mă tem că este și o filiație politică. (..) Deci nu mă surprinde că USR face ca maimuța, a  făcut șeful PSD o mișcare, hop și noi, dar o facem în bloc, suntem mai lichele, mai imincinoși, mai lipsiți de respect pentru electorat," a mai afirmat Băsescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-24

In legatura cu acest articol...

Tăriceanu, după ATACURILE fără precedent ale lui Iohannis: "Este profund ILEGAL și neconstituțional!"

Mihai Tudose îi cere DEMISIA lui Klaus Iohannis, după ce a numit POMENI pensiile și alocațiile copiilor: "Este orice, numai președinte NU!"

Marcel Ciolacu îi dă REPLICA lui Klaus Iohannis: ”Este o mare rușine că se coboară atât de jos!”

Klaus Iohannis dă vina pe PSD pentru tot: ”E principalul VINOVAT pentru acest dezastru!”. Ce soluție oferă
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE