2022-01-16 12:02

BARNA își acceptă înfrângerea și rămâne în USR PLUS: „Sunt aici și o să mergem mai departe împreună...”

 |  12:00
BARNA își acceptă înfrângerea și rămâne în USR PLUS: „Sunt aici și o să mergem mai departe împreună...”

Dan Barna, care a pierdut alegerile pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS după cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor interne, a declarat, sâmbătă, la congresul formaţiunii, că va susţine în continuare echipa Biroului Naţional şi va rămâne alături de Dacian Cioloş în demersul de a duce partidul mai departe, informează Agerpres.

"Poate din afară ar părea că în aceste zile USR PLUS trece prin momente dificile. Nu este deloc adevărat. A fost o competiţie reală, o competiţie firească într-un partid viu şi autentic. Avem un rezultat şi asta ne dă putere să mergem mai departe. După fiecare competiţie, după fiecare rezultat, cei care urmăresc viaţa USR de cinci ani şi USR PLUS de doi ani, am dovedit că partidul a fost mai puternic şi am mers mai puternic mai departe. (...) Sunt aici, o să rămân aici şi o să mergem mai departe împreună. Noi am reuşit să facem un proiect căruia nimeni nu îi dădea nicio şansă şi vedem în aceste zile, şi am văzut în aceşti cinci ani, cât de greu a fost şi câtă opoziţie am văzut în vechea clasă politică, disperată că un aer proaspăt vine în politica din România. Continui acest proiect, o să susţin echipa Biroului Naţional, sunt alături de Dacian Cioloş în demersul de a duce acest partid mai departe, pentru că USR PLUS este adevărata speranţă a României", a spus Barna.

El a adăugat că în 2017, când a preluat mandatul de preşedinte USR PLUS, obiectivul său era ca acest partid să fie unul care să conteze pe termen lung pentru politica din România.

"Cred în acest moment, în care îi predau ştafeta lui Dacian Cioloş, că USR PLUS este un partid care contează cu adevărat în politica din România şi acesta este meritul nostru. Am preluat un partid cu 50 de filiale şi 1.000 de membri, astăzi suntem un partid cu peste 1.000 de filiale şi peste 50.000 de membri. Suntem singurul partid care a crescut în această perioadă şi sunt foarte mândru să spun că în mandatul meu politica din România s-a îmbogăţit cu oameni care vor fi schimbarea pentru anii următori", a afirmat Barna. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE